Український рибний форум "Справа в рибі"
В Україні не так просто знайти ресторан, де технологично правильно і смачно готують рибу. У деяких випадках неправильно обраний спосіб приготування, в деяких не дотримано правила дефроста, а іноді сама сировина не відповідає стандартам якості. Але гості стають все більш вимогливим, та й постачальники розширюють асортимент. Адже не тільки лососем єдиним живе Україна!
З 10 по 11 вересня в Gastro Hub відбудеться масштабний рибний форум "Справа в рибі" організований навчальним центром FONTEGRO. На форумі ми детально розглянемо процес заморозки і дефроста, поговоримо про хімії процесів, розглянемо новий підхід до приготування сома, палтуса, тріски, тунця, тілапії, горбуші і хека. Крім усього іншого розглянемо варіанти посилення смаку за допомогою дегидрированної риби. І звичайно торкнемося теми популярного лосося - приготуємо кілька видів сучасних азіатських соусів, які дозволять вам в лічені секунди подати ідеальний і смачний лосось.
Форум дозволить Вам оновити свої знання, дізнатися про нові світові тренди і зміцнити теоретичну базу!
Організатор заходу: Учбовий центр Fontegro
Дата проведення: 10-11 жовтня 2019 року
Час проведення: 9:00-17:30
Вартість:
- 2900 грн. online участь
- 3800 грн. квиток в зал
Телефон для реєстрації: (098) 226 60 41
Детальна інформація за посиланням форум "Дело в рыбе"