3-го квітня у GastroHub був справжній день солодощів!
Зі своїм майстер-класом його відвідав відомий італійський шеф-кондитер Федеріко Ведані (Federico Vedani). Він - амбасадор та технолог-демонстратор IRCA Academi, а також досвідчений кондитер, який пройшов стажування у Ернста Кнама - одного з найвідоміших кондитерів Європи. Федеріко демонстрував процес приготування італійського морозива "Gelato", корпусних цукерок з різноманітними начинками та безглютенової випічки (тарти й мафіни).
Окрім Федеріко Ведані своїми знаннями та вміннями поділилися шеф-кондитер Марина Чуєва і представник компанії Kenwood Тетяна Захарченко. В своєму виступі вони розповіли, як правильно темперувати шоколад на спеціальному обладнанні Kenwood. Також, від Асоціації Шеф-Кухарів України виступала Анна Семенівська, яка здивувала своїм десертом з чотирьох текстур, приготованим за допомогою азоту.
Людей було більше 70-ти, але солодощів вистачило на всіх! Завершився цей день солодким фуршетом, шампанським та спільними фото.