Цінителі морепродуктів зібралися на гастровечерю від Дмитра Сапронова та Дениса Отрощенка.
Третя авторська вечеря Дмитра Сапронова й Дениса Отрощенка відбулася в GastroHub. І в цей раз вона зібрали понад 20 осіб. Саме така кількість людей прийшли спробувати авторські страви молодих кухарів, які активно розвиваються.
Дегустаційний сет складався з 6-ти виносів:
- Данський Сморреброд;
- Лосось з ваніллю;
- Шафрановий буйабесс;
- Гребінець з цитрусом;
- Групер пантера;
- Крем-брюле з сорбетом з водоростей.
Гостей вразив не тільки смак, але також подача й вигляд страв. Блакитний пісок, океанічні раковини і шум прибою супроводжували вечір і створювали особливий настрій.