Цінителі морепродуктів зібралися на гастровечерю від Дмитра Сапронова та Дениса Отрощенка.

Третя авторська вечеря Дмитра Сапронова й Дениса Отрощенка відбулася в GastroHub. І в цей раз вона зібрали понад 20 осіб. Саме така кількість людей прийшли спробувати авторські страви молодих кухарів, які активно розвиваються.

Дегустаційний сет складався з 6-ти виносів:

  1. Данський Сморреброд;
  2. Лосось з ваніллю;
  3. Шафрановий буйабесс;
  4. Гребінець з цитрусом;
  5. Групер пантера;
  6. Крем-брюле з сорбетом з водоростей.

 

Гостей вразив не тільки смак, але також подача й вигляд страв. Блакитний пісок, океанічні раковини і шум прибою супроводжували вечір і створювали особливий настрій.