Енріке Флейшман і особливості Sous-Vide cooking
І ось уже другий за рахунком майстер-клас із серії «Наукова гастрономія» від навчального центру Fontegro відбувся в GastroHub. Цього разу зібралися учасники, які цікавляться технікою Sous-Vide cooking. Спеціаліст зі світовим ім'ям, професор Баскського кулінарного центру Енріке Флейшман присвятив цілий день презентації даного способу приготування продуктів.
Розглянули все: як готувати маленькі і великі порції, мінімальна і максимальні температури в вакуумному пакеті в процесі варіння, як впливає початкова температура продукту на кінцевий результат і навіть, як правильно зберігати вакуумовані спеції. Ну а проводили майстер-клас на одному з найбільш інноваційних видів устаткування нашого часу. Обладнання фірми Sammic використовується професорами Баскського кулінарного центру, а так же представлено в GastroHub.