Липневий "Шефський день"!
Ринок «Столичний» продовжує активну роботу з HoReCa! 31 липня був проведений всіма улюблений «Шефський день» організований спільно з навчальним центром FONTEGRO!
Програма була насиченою, новин багато. У залі не залишилося жодного вільного місця - зібралося понад 100 шефів!
Три українських шефа, які приїхали зі стажувань, поділилися своїми безцінними знаннями. Дмитро Кривошап, який повернувся з місячного стажування в Японії, розповів про:
- організацію роботи кухні
- капсульний готель
- street food в Токіо
І пригостив учасників авторською комбо-сіллю.
Владислав Дехтяренко розкрив таємниці свого досвіду роботи су-шефом в ресторані Гордона Рамзі. А також поділився корисними лайфхаками і особливостями роботи на багатонаціональній кухні.
Андрій Мацюта розповів про стажування в датському ресторані для гурманів Geranium (3 *). Крім цього, поговорили про нову холістичну кухню і нещодавно відкритий ресторан Алхімік 2.0 в Копенгагені. Трохи приділили увагу всесвітньому шефському флеш-мобу "wake up" від Домініка Крейна. А Юрій Марчук - представник компанії КП "Садовод" - познайомив гостей з незвичайною новинкою на українському ринку - капуста кейл (кале). Цю капусту дієтологи прозвали «суперовощ», тому що всього в одній порції капусти - майже добова доза вітамінів і мікроелементів, необхідних людині.
День завершився насолодою дегустацією комбучі та сидру. До зустрічі в серпні!