Найбільший форум ресторанно-готельного бізнесу FoReCh-2018 - done!
Цілих три дні - з 13 до 15 листопада - тривала найбільша щорічна виставка FoReCh-2018, присвячена ресторанно-готельного бізнесу в Україні.
Протягом цих трьох днів на стенді проводилися майстер-класи та дегустації. Виступили 16 спікерів - провідних шеф-кухарів України - зі своїми цікавими темами про спеції, трави, хліб, заморожену рибу й устриці. Також були представлені техніки роботи з яйцями і картоплею, які опрацьовувалася в рамках Ukrainian Food Lab, що діє на базі GastroHub. Особливий інтерес викликав новий для України локальний продукт - брокко, який буде представлений найближчим часом на Шефському дні в GastroHub.
На виставці GastroHub знайшов нових друзів, партнерів; розповів про себе тим, хто про нього ще не чув, запросив в гості тих, хто ще тут не був. Тому вже скоро готовий буде дивувати і надихати всіх відвідувачів і представників кулінарної сфери країни.
Слідкуйте за нашими анонсами!