Нові напрямки і формати в GastroHub.
З кожним днем наш проект росте і розвивається. У нього з'являються нові напрямки роботи.
На даний момент в GastroHub виробники продукції, постачальники обладнання та інвентарю, представники суміжних сфер, шеф-кухарі і су-шефи:
- проводять контактні і демонстраційні майстер-класи за участю відомих кухарів (в приміщенні 12 станцій з індивідуальними плитами та інвентарем);
- організовують конференції, семінари, тренінги та лекції з онлайн-трансляцією і записом відео (прямі ефіри з заходів дивляться в різних куточках нашої країни і не тільки);
- готують авторські вечері;
- знімають кулінарні програми.
В цьому році вже додалися
- майстер-класи для дітей і дорослих,
- корпоративи з гастрономічним ухилом і просто team-building для колективів
російською, українською та англійською (!) мовою!
А ведуча - Дар'я Дорошкевич - фудблогер, амбасадор проекту правильного харчування Джеймі Олівера «Food Revolution Day» в Україні. А ще сертифікований фахівець з харчування (Vanderbilt University School of Nursing (США)) і з дитячого харчування (Stanford Medicine School (США)), експерт програми «Сніданок з 1 + 1».
За всіма активностями на локації стежте в нашому розділі Анонси.