Перша з дванадцяти лекцій по сироварінню відбулася в GastroHub
Що таке молоко, динаміка мікробіологічних процесів у ньому, фази розвитку бактерій, джерела мікробного забруднення, при якому температурному режимі розвиваються масляно-кислі бактерії, синє й червоне молоко, вплив поверхневої плісняви на сир - про це й не тільки говорили в GastroHub 31 серпня. Це була перша лекція з циклу заходів, присвячених сироварінню. Усього їх буде 12. Завдяки онлайн трансляції лекцію вдалося прослухати усім зацікавленим з будь якого куточка України.
Наступний захід – практичний майстер-клас, де кожен бажаючий зможе власноруч зварити сир. Більш детальна інформація найближчим часом з’явиться на нашому сайті.