Перший Шефський день відбувся!
Ринок "Столичний" спільно з Міжнародним конгресом шеф-кухарів Fontegro 20 вересня провів у GastroHub перший Шефський день.
Захід відвідали близько 120 осіб, під час якого обговорили:
- безпеку роботи з харчовими продуктами за системою HACCP;
- приготування курячих яєць і основні проблеми українського виробництва яєць, важливість харчування курей в отриманні необхідної якості яйця;
- з кандидатом наук Олександром Сабіровим – білки та кислотність та їх вплив на зміну продукту під час обробки;
- техніку дегідрації та пароконвектомат виробника MyChef, який має функцію контрольованої дегідрації та знаходиться в GastroHub;
- найбільш очікувані новинки професійної літератури в світі;
- послухали виробників, продукція яких цікава для ресторанів.
І отримали кілька годин плідної роботи, спілкування та обміну думками з колегами, результати і висновки, які, сподіваємося, учасники впровадять у життя в своїй роботі. Це однозначно початок чудовоъ традиції щомісячних зустрічей.
Слідкуйте за анонсами. Далі буде…