Перший зимовий недільний ранок цінителі смачної їжі провели в GastroHub
Дванадцять людей, серед яких дві сім'ї з дітками в неділю, 2 грудня, навчилися готувати річкову рибу: котлети з щуки, равіолі з судака й сиру, запеченого в печі, а на десерт - супер-корисне морквяне печиво.
А самому майстер-класу передувало навчання з вибору продуктів. Вдале розташування GastroHub на ринку сільськогосподарської продукції «Столичний» дозволяє крім самого власне приготування продуктів для початку їх вибрати. Тому основні інгредієнти, як щука, судак, яйця й сир, учасники вибирали під чуйним керівництвом Дарії на ринку.
Це тільки перший майстер-клас, організований Дарією Дорошкевич. У цьому місяці заплановані щонайменше ще два, один з яких - дитячий.
Для участі в них стежте за нашими анонсами.