Семінар «Все про Сидр»!
07.09 у GastroHub відбувся семінар «Все про сидр»! Організаторами виступили Аграрний Консультативний Центр Бріджес. Він знаходиться в Києві і пропонує аграріям виїзні консультації в США, мета яких - вивчення певної технології виробництва сільськогосподарської культури або знайомство з методами вирішення проблеми, що виникла в процесі агровиробництва.
Спікером виступила Карла Снайдер - викладач маркетингу та підприємництва в сфері агробізнесу Пенсільванського Університету, штат Пенсільванія, США. Вона розповідала про те, яким має бути справжній сидр. Карла порівняла ситуацію з виробництвом сидру в Україні та США і розібрала можливості економічної доцільності у тій та іншій ситуаціях. Крім цього спільно з учасниками вона обговорила основні складові бізнес плану для переробки яблук на сидр.
Після теоретичної частини учасники семінару з задоволенням приступили до дегустації всіляких видів сидру з усіх куточків не тільки України, а й світу, які Карла Снайдер привезла з собою особисто. Учасники спробували:
- Henry Westons
- Gider Royal
- Білий налив
- APPS, ГК Нові продукти
- Родинний Добробут
- Рогатий Заєць
- Сидр Голден, Уманьпиво
- Berryland
Та ін.
Посмакувавши різноманітними видами сидру із сирами та іншими смаколиками, учасники обговорили смак кожного та обрали який найсмачніший саме для них. Всі залишилися задоволенні!