«Шефський день. Січень» - done!
Понад сто зареєстрованих учасників, сім супер-цікавих презентацій, чотири дегустації з приємним післясмаком - все це про січневий Шефський день.
Як ніколи довго і продуктивно спілкувалися учасники заходу. Нарешті розібралися з новою системою оцінювання і присудженням нової ресторанної премії, познайомилися з 18-ма номінаціями премії і обговорили 100 суддів з усього світу.
Задумалися про тайм-менеджмент, самоорганізацію, звички і їх трекери, чат-боти, подкасти, мотивації і як взагалі рухатися далі, коли мотивація на нулі.
А ще говорили про вічне! Ні, не про l'amour, а про взаємодію і взаємовідносини між HoReCa і фермерами. І всі ці теми учасники заїдали місо з сиром тофу і печерицями від шеф-кухаря Богдана Артеменко, смачними вітчизняними овочами, вирощеними Уманським тепличним комбінатом, локальною телапією і сомом від компанії «АкваФарм» і супер-корисним осетром від виробника «Biosila», представленого на ринку «Столичний».