«Кухня Азії для початківців»!
Вересень GastroHub завершився азіатською кухнею. Засновник гастрономічною лавки і кафе Hamon Baby - Олександр Формаджіо анонсував старт свого курсу «Кухня Азії для початківців».
Перше заняття стало гастрономічним лікнепом по основним інгредієнтам, соусам і приправам кухні В'єтнаму, Таїланду та Кореї. За три години учасники дізналися:
- про найбільш часто вживані соуси в азіатській кухні
- як застосовувати базові азіатські соуси в супах, локшині вок, діпах
- про природні підсилювачах смаку - замінниках глутамату натрію
- про готові рішення для швидкого приготування азіатських страв вдома
Учасники змогли продегустувати понад 50 нових продуктів і задавати будь-які питання!
Уже в жовтні плануються наступні заняття, на яких Олександр розбере більш детально теми Мексики, Таїланду, В'єтнаму та Кореї. Подробиці скоро!