У неділю ввечері відбувся дебют молодого шеф-кухаря Данііла Яковенка.
Свою першу авторську вечерю в GastroHub провів шеф-кухар одного з київських ресторанів Данііл Яковенко. Допомагав йому су-шеф Радочинський Дмитро.
Годували гостей салатом з авокадо, кіноа та черрі, устрицями з гранатовим соусом, червоним окунем з овочевими равіолі з кабачка, моркви, перцю, лісових грибів та печериць з доданим маслом з трюфелів та устричним соусом. А на десерт, як і анонсував шеф-кухар, гостям було піднесено сюрприз - морквяний торт.
Ну а «підігріта» авторська вечеря була не тільки розповідями про кулінарні техніки, приготування страв і рецепти, а й бесідами про особистісне зростання, розвиток і успіх улюбленої справи. До речі рецептами всіх страв Данііл щедро ділиться зі своїми гостями.
Шеф-кухар пообіцяв, що це тільки початок його роботи з GastroHub. Тому слідкуйте за нашими анонсами.