Виробники локального продукту обговорили роботу GastroHub
У GastroHub пройшла робоча зустріч виробників локального продукту. Були представлені всі напрямки продовольчих товарів - плодоовочевий, м'ясо-молочний, морепродукти. Тридцять представників компаній, серед яких «Черноморка», «Морський дім», «Миронівський хлібопродукт», «Бащинський», обговорили можливість презентацій та проробок свого продукту на локації. Також визначили найбільш цікаві заходи. Це формати майстер-класів (в тому числі й активних), конференцій, тренінгів. Як наслідок зустрічі – бронювання дат виробниками й підготовка ними програм заходів. І вже скоро в GastroHub серед іншого можна буде навчитися готувати креветки й ската, побачити, як готують мексиканські соуси, відвідати конференцію по вирощуванню ягід і навіть виграти кондитерський конкурс! Вся більш детальна інформація скоро з’явиться у нас на сайті. Слідкуйте за новинами та анонсами.