Цикл тренінгів і семінарів з навчання претендентів в ресторанному бізнесі вже з лютого в GastroHub. 

Залишилося зовсім трошки до старту навчальних заходів в GastroHub.
В наступному місяці починаються тренінги, мета яких навчати висококваліфікованих фахівців ресторанної сфери. Директора ресторанів, HR, адміністратори, офіціанти - підвищення кваліфікації та навчання з нуля.
Вести тренінги буде тренер-методист, бізнес-консультант з управління - Віта Дубчак спільно зі своєю командою професіоналів. 

Довідка

Віта Дубчак - тренер-методист, бізнес-консультант з управління.
Досвід роботи в ресторанному бізнесі з 1997 року, старт кар'єри - ПІІ "МакДональдз".
Реалізувала низку проектів по стандартизації ресторанного бізнесу, навчання персоналу, працювала керівником відділу навчання та розвитку персоналу роздрібної мережі, виконавчим директором роздрібної мережі кав'ярень, автор статті в журналах "Академія гостинності", "HRD", сертифікований відповідно до міжнародних стандартів внутрішній аудитор системи менеджменту безпеки харчової продукції (Food Safety Management System Internal Auditor Training Course HACCP, ISO 22000: 2005 та ISO 19011: 2011 standards, серія UA / 034/01654, (Bureau Veritas)), сертифікований бізнес-тренер по стандартам IBSTPI ( Асоціація IBSTPI, яка вперше в світі створила стандарти і модель компетенції бізнес-тренерів).