Майстер-клас «Хліб на заквасці»

З 20 по 21 листопада в GastroHub пройде майстер-клас «Хліб на заквасці».

Спікером виступить Анна Макієвська - співзасновник і шеф-пекар пекарні Bakehouse в Goodwine. Bakehouse - найкраща пекарня України за версією Національної ресторанної премії Сіль. Вона є єдиною пекарнею в Україні, яка пройшла органічну сертифікацію. У пекарні на постійній основі ведеться 5 живих органічних заквасок, а хліб подається в кращих ресторанах міста.

Вона розповість про:

- Базовий процес виробництва хліба на живий заквасці в пекарні і в ресторані;

- Приготування власної закваски і підтримці її на виробництві;

- Борошно для хліба;

- Особливості холодної ферментації тіста і способах його ведення;

- Мінімально необхідний набір обладнання для випічки хліба в ресторані.

Цей модуль буде корисний для:

- Шеф-кухарів

- Су-шефів

- Кухарів

- Пекарів і кондитерів

- Технологів

- Активних рестораторів

 

Організатори заходу: навчальний центр Fontegro

Дата проведення: 20-21.11.19

Час проведення: 10: 00-18: 00

Вартість: 2 дня - 4500 грн.

Телефон для реєстрації: +38 (098) 226-60-41

Детальна інформація тут.