Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Презентація Дні аргентинського м‘яса у просторі GastroHub!

Дні аргентинського м‘яса у просторі GastroHub!

Продовжуючи Дні аргентинського м'яса, запрошуємо всіх вас взяти участь в активному майстер-класі з приготування емпанад. Керуватиме атмосферою шеф-кухар Рубен Пірес Діс.

HoReCa в карантині: вижити / перемогти

HoReCa в карантині: вижити / перемогти

Що обговоримо?
Кадри і зарплати
З ким довелося попрощатися і хто на плаву
Особливості маркетингової політики в карантині
Доставка і нові рішення під час карантину
Що чекає ресторанний бізнес в 2021 році?

Майстер-клас

"Індійська пісна кухня" - кулінарний майстер-клас для дорослих

Напередодні великодніх свят запрошуємо вас на кулінарний майстер-клас з індійської пісної кухні

Майстер-клас Майстер-клас для підлітків

Майстер-клас для підлітків "Азійська кухня"

Запрошуємо вас з дітьми відвідати захоплюючий і корисний кулінарний майстер-клас для підлітків 11-16 років

Ефективний підбір персоналу в один клік,  сфера HoReCa

Ефективний підбір персоналу в один клік, сфера HoReCa

Проект "HoReCa Premium" організовує панельну дискусію для вирішення найактуальниших питань для HR сфери HoReCa

Секрети багатогранної великодньої випічки

Секрети багатогранної великодньої випічки

Запрошуємо Вас надихнутися весняним святковим настроєм і вивчити технології, секрети і тренди пасхальної випічки

Практичний курс по сироварінню «Тверді та напівтверді сири»

Практичний курс по сироварінню «Тверді та напівтверді сири»

Напівтверді та тверді сири - це сири із душею та для душі, виробництво таких сирів це ціла наука та філософський підхід.

Майстер-клас

Майстер-клас "ВСЕ про житній хліб"

Запрошуємо на Майстер-Клас Віти Козар і Ігоря Лаврешина

 Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Gastro Hub Bakery - це нове унікальне простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, вчених хлібопекарського і кондитерського справи.

Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Gastro Hub Bakery - це нове унікальне простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, вчених хлібопекарського і кондитерського справи.

Майстер-клас

Майстер-клас "Вечеря в Італії"!

Разом із Дарією Дорошкевич ви зможете самостійно приготувати найвідоміші страви Італії!

Майстер-клас для підлітків

Майстер-клас для підлітків "Американський обід"!

Ваш підліток цікавиться кулінарією? А може також американською культурою? Дарія Дорошкевич навчить його готувати справжні американські страви!

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї