Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
Як пройшов український форум "СПРАВА В М'ЯСІ"
1-ий форум «Справа в м'ясі» - захід для шефів і кухарів, присвячений вивченню м'яса, технікам приготування та обладнанню.
«Шаркутерія» від центру FONTEGRO
Темою модуля стало виробництво бекону, салямі, прошутто, прошутто-котто, лардо в ресторані.
Модерністські прийоми і техніки приготування
Юрій Діденко проведе майстер-клас з техніки приготування продуктів, використовуючи свій талант і досвід, отриманий в одних з кращих ресторанах світу.
Майстер-клас "SLOW FOOD як стиль життя"
Літо у GastroHub почалося повільно, спокійно, а головне, смачно завдяки QIMIQ & PASTRY CHEF!
Директор ресторану: управління від "А" до "Я"
Триденний тренінг для здобувачів, директорів ресторанів, і всіх, кому цікава роль керівника.
Травневий "Шефський день" вже позаду!
Восьминіг, кальмари, креветки, мікрогрін, спеції, бабагануш та інші смачні цікавинки в системі смаків
Продовження «Курсу уважного сировара» в GastroHub.
«Доообра ферма» і Тарас Ложенка 10 березня продовжать цикл навчальних заходів.
14.05.2019
Кондитерський бум - майcтер-класи Марії та Дмитра Манахових!
Учасники створюють справжній витвір мистецтва, готують торти, чизкейки, цукерки та опановують техніку гляссажу.
Сімейний майстер-клас «Млинці на Масляну»
Нестримні веселощі обіцяє організувати в GastroHub фуд-блогер, експерт по смачною і швидкої їжі Дарія Дорошкевич.
19.04.2019
GastroHub - ідеальне місце для зйомок реклами, кулінарних шоу
Наш багатофункціональний простір з радістю підтримуємо ваші цікаві та важливі ідеї, а також усього на що здатна ваша фантазія.
Сан-Себастьян на два дні переміститься в Київ. І один і цих днів буде в GastroHub.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї