Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Як пройшов український форум

Як пройшов український форум "СПРАВА В М'ЯСІ"

1-ий форум «Справа в м'ясі» - захід для шефів і кухарів, присвячений вивченню м'яса, технікам приготування та обладнанню.

Шефський день: березень

Шефський день: березень

Черговий щомісячний захід для поліпшення самого себе

«Шаркутерія» від центру FONTEGRO

«Шаркутерія» від центру FONTEGRO

Темою модуля стало виробництво бекону, салямі, прошутто, прошутто-котто, лардо в ресторані.

Модерністські прийоми і техніки приготування

Модерністські прийоми і техніки приготування

Юрій Діденко проведе майстер-клас з техніки приготування продуктів, використовуючи свій талант і досвід, отриманий в одних з кращих ресторанах світу.

Майстер-клас

Майстер-клас "SLOW FOOD як стиль життя"

Літо у GastroHub почалося повільно, спокійно, а головне, смачно завдяки QIMIQ & PASTRY CHEF!

Директор ресторану: управління від

Директор ресторану: управління від "А" до "Я"

Триденний тренінг для здобувачів, директорів ресторанів, і всіх, кому цікава роль керівника.

Травневий

Травневий "Шефський день" вже позаду!

Восьминіг, кальмари, креветки, мікрогрін, спеції, бабагануш та інші смачні цікавинки в системі смаків

Продовження «Курсу уважного сировара» в GastroHub.

Продовження «Курсу уважного сировара» в GastroHub.

«Доообра ферма» і Тарас Ложенка 10 березня продовжать цикл навчальних заходів.

Кондитерський бум - майcтер-класи Марії та Дмитра Манахових!

14.05.2019

Кондитерський бум - майcтер-класи Марії та Дмитра Манахових!

Учасники створюють справжній витвір мистецтва, готують торти, чизкейки, цукерки та опановують техніку гляссажу.

Сімейний майстер-клас «Млинці на Масляну»

Сімейний майстер-клас «Млинці на Масляну»

Нестримні веселощі обіцяє організувати в GastroHub фуд-блогер, експерт по смачною і швидкої їжі Дарія Дорошкевич.

GastroHub - ідеальне місце для зйомок реклами, кулінарних шоу

19.04.2019

GastroHub - ідеальне місце для зйомок реклами, кулінарних шоу

Наш багатофункціональний простір з радістю підтримуємо ваші цікаві та важливі ідеї, а також усього на що здатна ваша фантазія.

"Про гриби і трюфелі з використанням іспанських молекулярних текстур" від Рубена Трінкадо і Whisky Corner.  

Сан-Себастьян на два дні переміститься в Київ. І один і цих днів буде в GastroHub.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї