Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

НАССР для HoReСa в GastroHub

НАССР для HoReСa в GastroHub

Чотири дні тренінгу для шеф-кухарів і су-шефів, власників бізнесу і всіх-всіх, кому важлива харчова безпека.

Володимир Дегтярьов з курсом

Володимир Дегтярьов з курсом "Особистий бренд"

"Про що говорити і що показувати шеф кухарю в своїх соц.мережах?" - про це та багато іншого дізнавалися на курсі "Особистий бренд".

Унікальний курс для кондитерів у GastroHub

Унікальний курс для кондитерів у GastroHub

Цілих 7 днів кондитерських контактних майстер-класів від закордонних кондитерів.

Модуль

Модуль "Ферментація овочів, фруктів та ягід"

Дієго детально пройшовся по термінології, пояснивши суть процесу ферментації і його принципи.

Італієць Federico Vedani зі своїми кондитерськими шедеврами в GastroHub

Італієць Federico Vedani зі своїми кондитерськими шедеврами в GastroHub

"Gelato", безглютенова кондитерка та інші смаколики представить шеф-кондитер італійського ресторану з 2-ма зірками Мішлєн

Липневий

Липневий "Шефський день"!

Подробиці про стажування українських шефів за кордоном, корисні лайфхаки, капуста кейл, комбуча та багато чого іншого!

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї