Анонси

«М'ясо та ліс» - під такою назвою в GastroHub відбудеться вечеря молодих, талановитих кухарів.

«М'ясо та ліс» - під такою назвою в GastroHub відбудеться вечеря молодих, талановитих кухарів.

Після практики у шефів з зірками Michelin у Франції Отрощенко Денис і Сапронов Дмитро вирішили організувати гастровечерю з сезонним меню і акцентом на локальні продукти.

Курс уважного сировара від Ольги Терницької

Курс уважного сировара від Ольги Терницької

Продовження курсу по сироварінню в перший день зими в GastroHub.

Спікер: Пєтя Павлович (м.Москва). Засновник блогу для любителів пива й м'яса, м'ясник нового покоління. 

Спікер: Пєтя Павлович (м.Москва). Засновник блогу для любителів пива й м'яса, м'ясник нового покоління. 

Людина, яка вміє поводитися з чвертю бика і тушею баранчика через тиждень виступить в GastroHub.