Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
Курс «Директор ресторану: управління від "А" до "Я"»
Дізнайтеся всі секрети управління ресторанним бізнесом разом з Вітою Дубчак!
5й Всеукраїнський Конкурс Пекарів!
5 гідних суперників будуть боротися за міксер Kitchen Aid та конвекційну піч Apac.
2-го листопада відбувся старт школи "Кухня Азії для початківців"! Перше заняття було присвячено кухні Таїланду.
«СПРАВА В М'ЯСІ». Український форум для шефів і кухарів.
ВСЕ, що ви хотіли знати про м'ясо та навіть більше!
Модуль від навчального центру Fontegro «Як створювати нові смаки»!
На прикладі роботи різних блендів спецій учасники дізналися, як створюються нові смаки.
Що таке HACCP, його впровадження на підприємстві, терміни, послідовність і багато іншого, що ви не знали про систему.
10 спікерів протягом двох днів навчали близько 80-ти кухарів професійно готувати та розбиратися у рибі і морепродуктах.
Італійська кухня і її традиційні страви в інтерпретації українського шеф-кухаря
Данило Яковенко зі своїм су-шефом проведе вже третю авторську вечерю в GastroHub
В День захисту дітей В GastroHub відбудеться сімейний майстер-клас
Батьки з дітьми навчаться готувати страви з сезонними літніми продуктами. Якими? Читайте далі!
Перше заняття стало гастрономічним лікнепом по основним інгредієнтам кухні В'єтнаму, Таїланду та Кореї.
Дізнавайся більше про гостей та программу травневого Шефського дня.
"Яким має бути справжній сидр? Чи можливо його зробити правильним в Україні? Який сидр у США?" - про все це та ін. розповіла Карла Снайдер.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї