Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Практичний курс «Тверді та напівтверді сири» від Тетяни Дядечко в GastroHub.

04.02.19

Практичний курс «Тверді та напівтверді сири» від Тетяни Дядечко в GastroHub.

Курс для тих, хто любить смачні, якісні та безпечні сири.

У неділю ввечері відбувся дебют молодого шеф-кухаря Данііла Яковенка.

28.01.19

У неділю ввечері відбувся дебют молодого шеф-кухаря Данііла Яковенка.

27 січня в GastroHub відбулась авторська вечеря, присвячена морепродуктам.

24 січня відбудеться щомісячний Шефський день.

24 січня відбудеться щомісячний Шефський день.

Цей день буде присвячений овочам, рибі і тайм-менеджменту на кухні ресторану.

«Шефський день. Січень» - done!

25.01.19

«Шефський день. Січень» - done!

Вражаючий шефський день, активний і емоційний відкрив цикл шефських днів 2019-го року.

Особистий досвід сировара: від перших головок до постановки виробництва.

Особистий досвід сировара: від перших головок до постановки виробництва.

У GastroHub триває цикл навчальних заходів, присвячений сироварінню.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї