Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Риба та морепродукти. Гастровечеря.

Риба та морепродукти. Гастровечеря.

Дмитро Сапронов та Денис Отрощенко запрошують на свою чергову авторську вечерю.

Цінителі морепродуктів зібралися на гастровечерю від Дмитра Сапронова та Дениса Отрощенка.

18.02.19

Цінителі морепродуктів зібралися на гастровечерю від Дмитра Сапронова та Дениса Отрощенка.

«Риба та морепродукти» - з такою невигадливою назвою пройшов незабутній і вражаючий авторський вечір.

Бізнес-сніданок «Бізнес як система»

Бізнес-сніданок «Бізнес як система»

Новий формат навчальних заходів для здобувачів в ресторанній сфері з 11 лютого розпочнеться в GastroHub.

Практичний курс «Тверді та напівтверді сири» від Тетяни Дядечко в GastroHub.

04.02.19

Практичний курс «Тверді та напівтверді сири» від Тетяни Дядечко в GastroHub.

Курс для тих, хто любить смачні, якісні та безпечні сири.

У неділю ввечері відбувся дебют молодого шеф-кухаря Данііла Яковенка.

28.01.19

У неділю ввечері відбувся дебют молодого шеф-кухаря Данііла Яковенка.

27 січня в GastroHub відбулась авторська вечеря, присвячена морепродуктам.

24 січня відбудеться щомісячний Шефський день.

24 січня відбудеться щомісячний Шефський день.

Цей день буде присвячений овочам, рибі і тайм-менеджменту на кухні ресторану.

«Шефський день. Січень» - done!

25.01.19

«Шефський день. Січень» - done!

Вражаючий шефський день, активний і емоційний відкрив цикл шефських днів 2019-го року.

Особистий досвід сировара: від перших головок до постановки виробництва.

Особистий досвід сировара: від перших головок до постановки виробництва.

У GastroHub триває цикл навчальних заходів, присвячений сироварінню.

Тетяна Дядечко - засновниця компанії «Коза чка» поділилася досвідом відкриття сироварні в GastroHub.

21.01.19

Тетяна Дядечко - засновниця компанії «Коза чка» поділилася досвідом відкриття сироварні в GastroHub.

В рамках «Курсу уважного сировара» відбулася лекція по відкриттю сироварні.

27 січня в GastroHub відбудеться авторська вечеря, присвячена морепродуктам.

27 січня в GastroHub відбудеться авторська вечеря, присвячена морепродуктам.

Готувати буде шеф-кухар одного з київських ресторанів – Данііл Яковенко.

Нові напрямки і формати в GastroHub.

14.01.19

Нові напрямки і формати в GastroHub.

Сімейні майстер-класи, team-building для англомовних працівників компаній та величезна кількість гастрономічних заходів!

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї