Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Модуль від навчального центру Fontegro «Як створювати нові смаки»!

Модуль від навчального центру Fontegro «Як створювати нові смаки»!

На прикладі роботи різних блендів спецій учасники дізналися, як створюються нові смаки.

Практичний семінар по HACCP

Практичний семінар по HACCP

Що таке HACCP, його впровадження на підприємстві, терміни, послідовність і багато іншого, що ви не знали про систему.

Форум

Форум "Справа в рибі".

10 спікерів протягом двох днів навчали близько 80-ти кухарів професійно готувати та розбиратися у рибі і морепродуктах.

Італійська кухня і її традиційні страви в інтерпретації українського шеф-кухаря

Італійська кухня і її традиційні страви в інтерпретації українського шеф-кухаря

Данило Яковенко зі своїм су-шефом проведе вже третю авторську вечерю в GastroHub

В День захисту дітей В GastroHub відбудеться сімейний майстер-клас

В День захисту дітей В GastroHub відбудеться сімейний майстер-клас

Батьки з дітьми навчаться готувати страви з сезонними літніми продуктами. Якими? Читайте далі!

«Кухня Азії для початківців»!

«Кухня Азії для початківців»!

Перше заняття стало гастрономічним лікнепом по основним інгредієнтам кухні В'єтнаму, Таїланду та Кореї.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї