Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Контактний майстер-клас в GastroHub

Контактний майстер-клас в GastroHub

Почався піст, а отже прийшов час рибного майстер-класу!

Шефський день: fine dining, огляд літератури, брокко й трюфеля.

21.11.18

Шефський день: fine dining, огляд літератури, брокко й трюфеля.

Новий продукт, нова література і нові тенденції в кулінарії - такі теми сьогоднішнього шефського дня.

Sous Vide: від базових знань до інноваційних технік.

Sous Vide: від базових знань до інноваційних технік.

Енріке Флейшман - професор Баскського кулінарного центру проведе майстер-клас приготування продуктів за допомогою техніки Sous Vide.

«Коза Чка» і литовські сировари відвідали GastroHub

19.11.18

«Коза Чка» і литовські сировари відвідали GastroHub

Сири з України та Литви, вино і божевільна кількість нової інформації - з цього почала роботу міжнародна Асоціація сироварів.

«М'ясо та ліс» - під такою назвою в GastroHub відбудеться вечеря молодих, талановитих кухарів.

«М'ясо та ліс» - під такою назвою в GastroHub відбудеться вечеря молодих, талановитих кухарів.

Після практики у шефів з зірками Michelin у Франції Отрощенко Денис і Сапронов Дмитро вирішили організувати гастровечерю з сезонним меню і акцентом на локальні продукти.

Найбільший форум ресторанно-готельного бізнесу FoReCh-2018 - done!

16.11.18

Найбільший форум ресторанно-готельного бізнесу FoReCh-2018 - done!

Оптовий ринок «Столичний» представив проект GastroHub на спільному стенді Fontegro Ukraine і компанії Profitex.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї