Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

24 січня відбудеться щомісячний Шефський день.

24 січня відбудеться щомісячний Шефський день.

Цей день буде присвячений овочам, рибі і тайм-менеджменту на кухні ресторану.

«Шефський день. Січень» - done!

25.01.19

«Шефський день. Січень» - done!

Вражаючий шефський день, активний і емоційний відкрив цикл шефських днів 2019-го року.

Особистий досвід сировара: від перших головок до постановки виробництва.

Особистий досвід сировара: від перших головок до постановки виробництва.

У GastroHub триває цикл навчальних заходів, присвячений сироварінню.

Тетяна Дядечко - засновниця компанії «Коза чка» поділилася досвідом відкриття сироварні в GastroHub.

21.01.19

Тетяна Дядечко - засновниця компанії «Коза чка» поділилася досвідом відкриття сироварні в GastroHub.

В рамках «Курсу уважного сировара» відбулася лекція по відкриттю сироварні.

27 січня в GastroHub відбудеться авторська вечеря, присвячена морепродуктам.

27 січня в GastroHub відбудеться авторська вечеря, присвячена морепродуктам.

Готувати буде шеф-кухар одного з київських ресторанів – Данііл Яковенко.

Нові напрямки і формати в GastroHub.

14.01.19

Нові напрямки і формати в GastroHub.

Сімейні майстер-класи, team-building для англомовних працівників компаній та величезна кількість гастрономічних заходів!

Cheese celebrity evening в GastroHub

Cheese celebrity evening в GastroHub

Учасники заходу спробують різні види сирів в поєднанні з українським вином.

Сан-Себастьян, локальні продукти та огляд кулінарного шоу.

20.12.18

Сан-Себастьян, локальні продукти та огляд кулінарного шоу.

Останній Шефський день, який щомісяця проводиться в GastroHub спільно з навчальним центром Fontegro, відбувся!

Новорічні страви від амбасадора Джеймі Олівера в GastroHub

Новорічні страви від амбасадора Джеймі Олівера в GastroHub

Ароматна індичка, корисний майонез і аналог «оселедця під шубою» 15 грудня в GastroHub.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї