Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Перший Шефський день відбувся!

21.09.18

Перший Шефський день відбувся!

Шеф-кухарі й кухарі, постачальники обладнання та інвентаря, виробники сільськогосподарської продукції відвідали захід у GastroHub

Перша з дванадцяти лекцій по сироварінню відбулася в GastroHub

01.09.18

Перша з дванадцяти лекцій по сироварінню відбулася в GastroHub

Присвячений науковому підходу до підбору молока захід відкрив Курс уважного сировара.

Дієго Прадо, викладач Баскського кулінарного центру, розповість все про ферментацію.

Дієго Прадо, викладач Баскського кулінарного центру, розповість все про ферментацію.

Програми Баскського кулінарного центру, найінноваційнішого центру навчання Іспанії, відтепер в GastroHub в рамках роботи навчального центру Fontegro.

Дегустація сирів і шоколадних цукерок з сиром - черговий чарівний захід у GastroHub

30.08.2018

Дегустація сирів і шоколадних цукерок з сиром - черговий чарівний захід у GastroHub

Ольга Терницька, Евеліна Бойко та Тетяна Магера провели вишуканий гастрономічний вечір в GastroHub

Майстер-клас «Пташине молоко, зефір і маршмеллоу»

Майстер-клас «Пташине молоко, зефір і маршмеллоу»

Секрети приготування надзвичайно смачних солодощів можна буде дізнатися на кондитерському майстер-класі 21 жовтня в GastroHub

«Курс уважного сировара» в GastroHub

23.08.2018

«Курс уважного сировара» в GastroHub

На локації GastroHub починається цикл заходів, присвячених сироваріння

Майстер-клас від Еліни Бойко

Майстер-клас від Еліни Бойко "Вітрина Кондитерської"

На своєму майстер-класі 20 жовтня шоколатье, переможець конкурсу «Шеф-кондитер», організатор Першого в Україні фестивалю макаронс Еліна Бойко познайомить з грамотним вибором кондитерських виробів у вітрині, розповість про правила роботи кондитерського виробництва при складанні меню вітрин з урахуванням сезонності, тематичного наповнення, стандартизації напівфабрикатів, нюанси компоновки виробів на вітринних полках.

Серед нашого інноваційного обладнання - поповнення!

20.08.2018

Серед нашого інноваційного обладнання - поповнення!

Нове унікальне обладнання з'явилось в GastroHub завдяки нашим партнерам

Покриття торта, акварельний розпис і вафельні квіти

Покриття торта, акварельний розпис і вафельні квіти

Найрізноманітніші майстер-класи з кондитерського мистецтва почнуться в GastroHub з середини жовтня. Перший з них відбудеться 19-го числа.

14 серпня відбулося офіційне відкриття GastroHub

15.08.2018

14 серпня відбулося офіційне відкриття GastroHub

З нагоди відкриття було приготовано 1300 закусок провідними шеф-кухарями України.

Перший в Україні Фестиваль макаронс «Le premier festival des Macarons» пройде у GastroHub на ринку

Перший в Україні Фестиваль макаронс «Le premier festival des Macarons» пройде у GastroHub на ринку "Столичний"

Навчитися готувати макаронс, підтримати учасників конкурсу і самому взяти участь у лотереї можна буде на цих вихідних в GastroHub.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї