Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Практичний курс по сироварінню «Тверді та напівтверді сири»

Практичний курс по сироварінню «Тверді та напівтверді сири»

Напівтверді та тверді сири - це сири із душею та для душі, виробництво таких сирів це ціла наука та філософський підхід.

Майстер-клас

Майстер-клас "ВСЕ про житній хліб"

Запрошуємо на Майстер-Клас Віти Козар і Ігоря Лаврешина

 Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Gastro Hub Bakery - це нове унікальне простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, вчених хлібопекарського і кондитерського справи.

Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Gastro Hub Bakery - це нове унікальне простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, вчених хлібопекарського і кондитерського справи.

Майстер-клас

Майстер-клас "Вечеря в Італії"!

Разом із Дарією Дорошкевич ви зможете самостійно приготувати найвідоміші страви Італії!

Майстер-клас для підлітків

Майстер-клас для підлітків "Американський обід"!

Ваш підліток цікавиться кулінарією? А може також американською культурою? Дарія Дорошкевич навчить його готувати справжні американські страви!

Олександр Бражевський. Семінар По Кондитерському Мистецтву.

Олександр Бражевський. Семінар По Кондитерському Мистецтву.

Шеф-кондитер і шоколатьє Олександр Бражевський, покаже, як приготувати найкращі десерти у Вашому житті!

Майстер-клас

Майстер-клас "Стейків" з Олексієм Повторейко.

Будемо готувати і дегустувати улюблену класику - рибай, клаб-стейк, ти-боун і портерхаус.

«Азія для початківців: кухня Китаю та В'єтнаму»!

«Азія для початківців: кухня Китаю та В'єтнаму»!

Качка по-пекінськи, домашня локшина, фо бо, спринг-роли та інші рецепти, які ви будете готувати під керівництвом шеф-кухаря!

Український форум для шефів та кухарів -

Український форум для шефів та кухарів - "Справа в птиці"!

На форумі ви дізнаєтеся про величезні можливості приготування страв з птиці на професійній кухні.

Майстер-клас «Хліб на заквасці»

Майстер-клас «Хліб на заквасці»

Все про процес виробництва хліба на живий заквасці в пекарні і ресторані!

ПОНАД 6 ТИСЯЧ НАЛИСНИКІВ ДЛЯ ЗСУ

ПОНАД 6 ТИСЯЧ НАЛИСНИКІВ ДЛЯ ЗСУ

Відома шеф-кухарка Тетяна Літвінова разом із командою справжніх патріотів провели благодійний захід «Млинці для ЗСУ»

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї