Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Gastro Hub Bakery - це нове унікальне простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, вчених хлібопекарського і кондитерського справи.

Майстер-клас

Майстер-клас "Вечеря в Італії"!

Разом із Дарією Дорошкевич ви зможете самостійно приготувати найвідоміші страви Італії!

Майстер-клас для підлітків

Майстер-клас для підлітків "Американський обід"!

Ваш підліток цікавиться кулінарією? А може також американською культурою? Дарія Дорошкевич навчить його готувати справжні американські страви!

Олександр Бражевський. Семінар По Кондитерському Мистецтву.

Олександр Бражевський. Семінар По Кондитерському Мистецтву.

Шеф-кондитер і шоколатьє Олександр Бражевський, покаже, як приготувати найкращі десерти у Вашому житті!

Майстер-клас

Майстер-клас "Стейків" з Олексієм Повторейко.

Будемо готувати і дегустувати улюблену класику - рибай, клаб-стейк, ти-боун і портерхаус.

«Азія для початківців: кухня Китаю та В'єтнаму»!

«Азія для початківців: кухня Китаю та В'єтнаму»!

Качка по-пекінськи, домашня локшина, фо бо, спринг-роли та інші рецепти, які ви будете готувати під керівництвом шеф-кухаря!

Український форум для шефів та кухарів -

Український форум для шефів та кухарів - "Справа в птиці"!

На форумі ви дізнаєтеся про величезні можливості приготування страв з птиці на професійній кухні.

Майстер-клас «Хліб на заквасці»

Майстер-клас «Хліб на заквасці»

Все про процес виробництва хліба на живий заквасці в пекарні і ресторані!

ПОНАД 6 ТИСЯЧ НАЛИСНИКІВ ДЛЯ ЗСУ

ПОНАД 6 ТИСЯЧ НАЛИСНИКІВ ДЛЯ ЗСУ

Відома шеф-кухарка Тетяна Літвінова разом із командою справжніх патріотів провели благодійний захід «Млинці для ЗСУ»

"Кухня Азії для початківців". Таїланд.

6 годин розповідей про інгредієнті, приготування справжніх страв Таїланду та 12 індівідуальніх місць для роботи.

З НОВИМ 2024 РОКОМ!

З НОВИМ 2024 РОКОМ!

Дорогі гурмани та професіонали кулінарної справи! Вітаємо вас із Новим 2024 роком!

Жовтневий Шефський день!

Жовтневий Шефський день!

За традицією, один день на місяць, на нашій локації збираються любителі і професіонали для прокачування себе в кулінарній сфері.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї