Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Український форум для шефів та кухарів -

Український форум для шефів та кухарів - "Справа в птиці"!

На форумі ви дізнаєтеся про величезні можливості приготування страв з птиці на професійній кухні.

Майстер-клас «Хліб на заквасці»

Майстер-клас «Хліб на заквасці»

Все про процес виробництва хліба на живий заквасці в пекарні і ресторані!

ПОНАД 6 ТИСЯЧ НАЛИСНИКІВ ДЛЯ ЗСУ

ПОНАД 6 ТИСЯЧ НАЛИСНИКІВ ДЛЯ ЗСУ

Відома шеф-кухарка Тетяна Літвінова разом із командою справжніх патріотів провели благодійний захід «Млинці для ЗСУ»

"Кухня Азії для початківців". Таїланд.

6 годин розповідей про інгредієнті, приготування справжніх страв Таїланду та 12 індівідуальніх місць для роботи.

З НОВИМ 2024 РОКОМ!

З НОВИМ 2024 РОКОМ!

Дорогі гурмани та професіонали кулінарної справи! Вітаємо вас із Новим 2024 роком!

Жовтневий Шефський день!

Жовтневий Шефський день!

За традицією, один день на місяць, на нашій локації збираються любителі і професіонали для прокачування себе в кулінарній сфері.

Занурення у світ

Занурення у світ "Наполеонів" - новий МК у Gastro Hub

13 жовтня у просторі Gastro Hub знову зібралися цінителі...

Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу.

Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу.

Ви навчитеся основним правилам роботи зі спеціями і будете вміло лавірувати в їх поєднанні.

Наближаються Великодні свята

Наближаються Великодні свята

Наближаються Великодні свята. Тож нагадуємо вам, що у нашому просторі GastroHub ви можете...

Український рибний форум

Український рибний форум "Справа в рибі"

З 10 по 11 вересня в Gastro Hub відбудеться масштабний рибний форум "Справа в рибі" від навчального центру FONTEGRO

12.12. - Gastro Hub Bakery офіційно відкритий!

12.12. - Gastro Hub Bakery офіційно відкритий!

Дякуємо нашому партнеру, Profitex, без якого це відкриття не відбулося б!

Майстер-клас «Паназійська кухня для чайників»!

Майстер-клас «Паназійська кухня для чайників»!

28.09 в GastroHub Олександр Формаджіо проведе свій майстер-клас «Паназійська кухня для чайників». З 11:00 до 14:00 він познайомить вас з основними інгредієнтами паназійської кухні і розповість як ними "управляти" на кухні.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї