Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Майстер-клас АНОНС: ОСНОВИ СИРОВАРІННЯ З ТЕТЯНОЮ ДЯДЕЧКО

АНОНС: ОСНОВИ СИРОВАРІННЯ З ТЕТЯНОЮ ДЯДЕЧКО

17 та 18 лютого 2024 року Тетяна Дядечко проведе дводенний практичний майстер-клас для сироварів

Майстер-клас АНОНС: ІТАЛІЙСЬКІ СМАКОЛИКИ З ОКСАНОЮ ЧЕТВЕРТАНІВСЬКОЮ

АНОНС: ІТАЛІЙСЬКІ СМАКОЛИКИ З ОКСАНОЮ ЧЕТВЕРТАНІВСЬКОЮ

11 лютого у студії Gastro Hub відбудеться майстер-клас від видатної кулінарної майстрині Оксани Четвертенівської

Челендж Благодійний челендж

Благодійний челендж "Млинці для ЗСУ" з Тетяною Літвіновою!

Для допомоги нашим відважним захисникам відбудеться благодійний захід із Тетяною Літвіновою.

Майстер-клас АНОНС: «Морквяний торт та шоколадний фондан» для дітей

АНОНС: «Морквяний торт та шоколадний фондан» для дітей

10 грудня відбудеться майстер-клас для дітей під керівництвом Роні Хасін.

Майстер-клас АНОНС: Майстер-клас для дітей «Мистецтво розмальовування пряників»

АНОНС: Майстер-клас для дітей «Мистецтво розмальовування пряників»

10 грудня разом із Роні Хасін @roni_baking розмалюємо і ознайомимо дітей з різноманітними видами прикрас для солодких композицій.

Майстер-клас АНОНС МАЙСТЕР-КЛАСУ «СОЛОДКЕ РІЗДВО»

АНОНС МАЙСТЕР-КЛАСУ «СОЛОДКЕ РІЗДВО»

Мрієте про Різдво, наповнене затишком та неповторними ароматами? Тоді вам до нас!

Майстер-клас РЕЦЕПТИ МОРЕПРОДУКТІВ ВІД ТЕТЯНИ ЛІТВІНОВОЇ

РЕЦЕПТИ МОРЕПРОДУКТІВ ВІД ТЕТЯНИ ЛІТВІНОВОЇ

У неділю, 3 грудня, запрошуємо на захоплюючий майстер-клас з Тетяною Літвіновою. Будемо готувати та куштувати морепродукти

Майстер-клас АНОНС: МАЙСТЕР-КЛАС ВІД 15-РІЧНОЇ КОНДИТЕРКИ РОНІ ХАСІН

АНОНС: МАЙСТЕР-КЛАС ВІД 15-РІЧНОЇ КОНДИТЕРКИ РОНІ ХАСІН

Пропонуємо вашій увазі кондитерське навчання від Роні Хасін!

Майстер-клас АНОНС МАЙСТЕР-КЛАСУ: КУЛІНАРНІ МОЖЛИВОСТІ МАЙБУТННЬОГО

АНОНС МАЙСТЕР-КЛАСУ: КУЛІНАРНІ МОЖЛИВОСТІ МАЙБУТННЬОГО

Неймовірна зустріч з неперевершеною Тетяною Літвіновою❤️Тетяна має великий кулінарний досвід та є експертом у поєднанні смаків та кулінарних технік.

"PRO bakery": як побудувати пекарню як бізнес

З чого починається пекарня: з бізнес-плану або високої місії? Як будувати бізнес в нинішніх умовах і що важливо врахувати для досягнення успіху? 

Презентація Дні аргентинського м‘яса у просторі GastroHub!

Дні аргентинського м‘яса у просторі GastroHub!

Продовжуючи Дні аргентинського м'яса, запрошуємо всіх вас взяти участь в активному майстер-класі з приготування емпанад. Керуватиме атмосферою шеф-кухар Рубен Пірес Діс.

HoReCa в карантині: вижити / перемогти

HoReCa в карантині: вижити / перемогти

Що обговоримо?
Кадри і зарплати
З ким довелося попрощатися і хто на плаву
Особливості маркетингової політики в карантині
Доставка і нові рішення під час карантину
Що чекає ресторанний бізнес в 2021 році?

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї