Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Жовтневий Шефський день!

Жовтневий Шефський день!

За традицією, один день на місяць, на нашій локації збираються любителі і професіонали для прокачування себе в кулінарній сфері.

Занурення у світ

Занурення у світ "Наполеонів" - новий МК у Gastro Hub

13 жовтня у просторі Gastro Hub знову зібралися цінителі...

Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу.

Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу.

Ви навчитеся основним правилам роботи зі спеціями і будете вміло лавірувати в їх поєднанні.

Наближаються Великодні свята

Наближаються Великодні свята

Наближаються Великодні свята. Тож нагадуємо вам, що у нашому просторі GastroHub ви можете...

Український рибний форум

Український рибний форум "Справа в рибі"

З 10 по 11 вересня в Gastro Hub відбудеться масштабний рибний форум "Справа в рибі" від навчального центру FONTEGRO

12.12. - Gastro Hub Bakery офіційно відкритий!

12.12. - Gastro Hub Bakery офіційно відкритий!

Дякуємо нашому партнеру, Profitex, без якого це відкриття не відбулося б!

Майстер-клас «Паназійська кухня для чайників»!

Майстер-клас «Паназійська кухня для чайників»!

28.09 в GastroHub Олександр Формаджіо проведе свій майстер-клас «Паназійська кухня для чайників». З 11:00 до 14:00 він познайомить вас з основними інгредієнтами паназійської кухні і розповість як ними "управляти" на кухні.

День відкритих дверей школи «Сучасний сервіс і френд обслуговування».

День відкритих дверей школи «Сучасний сервіс і френд обслуговування».

Бізнес-тренер Олег Онікієнко розповість про методику продажів, основи психології продавця і покупця, а також про те, як домогтися бажаного результату і багато іншого.

1 день - 2 майстер-класи від Дарії Дорошкевич!

1 день - 2 майстер-класи від Дарії Дорошкевич!

«Американський обід» та "Вечеря в Італії" в один день можливо тільки в GastroHub!

Семінар «Все про Сидр»!

Семінар «Все про Сидр»!

7 вересня Аграрний Консультативний Центр Бріджес запрошує Вас відвідати семінар «Все про Сидр», який проведе експерт Гільдії Пенсільванського Сидру - Карла Снайдер.

"Авторський семінар з кондитерського мистецтва"!

Найкращий шоколатьє України приготував найсмачніші десерти.

Навчальний модуль

Навчальний модуль "HACCP".

Чи готові ви і ваша кухня до HACCP? Спікери Владислав Веремеєнко та Владислав Дехтяренко розкажуть про всі тонкощі, щоб ви були готові до будь-якої перевірки!

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї