ВСІ ПОДІЇ

Дні аргентинського м‘яса у просторі GastroHub!
Продовжуючи Дні аргентинського м'яса, запрошуємо всіх вас взяти участь в активному майстер-класі з приготування емпанад. Керуватиме атмосферою шеф-кухар Рубен Пірес Діс.

HoReCa в карантині: вижити / перемогти
Що обговоримо? Кадри і зарплати З ким довелося попрощатися і хто на плаву Особливості маркетингової політики в карантині Доставка і нові рішення під час карантину Що чекає ресторанний бізнес в 2021 році?

"Індійська пісна кухня" - кулінарний майстер-клас для дорослих
Напередодні великодніх свят запрошуємо вас на кулінарний майстер-клас з індійської пісної кухні

Майстер-клас для підлітків "Азійська кухня"
Запрошуємо вас з дітьми відвідати захоплюючий і корисний кулінарний майстер-клас для підлітків 11-16 років

Ефективний підбір персоналу в один клік, сфера HoReCa
Проект "HoReCa Premium" організовує панельну дискусію для вирішення найактуальниших питань для HR сфери HoReCa

Секрети багатогранної великодньої випічки
Запрошуємо Вас надихнутися весняним святковим настроєм і вивчити технології, секрети і тренди пасхальної випічки

Практичний курс по сироварінню «Тверді та напівтверді сири»
Напівтверді та тверді сири - це сири із душею та для душі, виробництво таких сирів це ціла наука та філософський підхід.

Майстер-клас "ВСЕ про житній хліб"
Запрошуємо на Майстер-Клас Віти Козар і Ігоря Лаврешина

Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!
Gastro Hub Bakery - це нове унікальне простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, вчених хлібопекарського і кондитерського справи.

Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!
Gastro Hub Bakery - це нове унікальне простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, вчених хлібопекарського і кондитерського справи.

Майстер-клас "Вечеря в Італії"!
Разом із Дарією Дорошкевич ви зможете самостійно приготувати найвідоміші страви Італії!

Французьке кондитерське мистецтво у GastroHub: як це було
З 11 по 13 липня у GastroHub пройшов унікальний воркшоп від Emmanuel Hamon — всесвітньо відомого французького шеф-патисьє, який працював у найкращих кондитерських школах та ресторанах світу.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї