ВСІ ПОДІЇ

Майстер-клас Майстер-клас для підлітків

Майстер-клас для підлітків "Азійська кухня"

Запрошуємо вас з дітьми відвідати захоплюючий і корисний кулінарний майстер-клас для підлітків 11-16 років

Ефективний підбір персоналу в один клік,  сфера HoReCa

Ефективний підбір персоналу в один клік, сфера HoReCa

Проект "HoReCa Premium" організовує панельну дискусію для вирішення найактуальниших питань для HR сфери HoReCa

Секрети багатогранної великодньої випічки

Секрети багатогранної великодньої випічки

Запрошуємо Вас надихнутися весняним святковим настроєм і вивчити технології, секрети і тренди пасхальної випічки

Практичний курс по сироварінню «Тверді та напівтверді сири»

Практичний курс по сироварінню «Тверді та напівтверді сири»

Напівтверді та тверді сири - це сири із душею та для душі, виробництво таких сирів це ціла наука та філософський підхід.

Майстер-клас

Майстер-клас "ВСЕ про житній хліб"

Запрошуємо на Майстер-Клас Віти Козар і Ігоря Лаврешина

 Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Gastro Hub Bakery - це нове унікальне простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, вчених хлібопекарського і кондитерського справи.

Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Gastro Hub Bakery - це нове унікальне простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, вчених хлібопекарського і кондитерського справи.

Майстер-клас

Майстер-клас "Вечеря в Італії"!

Разом із Дарією Дорошкевич ви зможете самостійно приготувати найвідоміші страви Італії!

Майстер-клас для підлітків

Майстер-клас для підлітків "Американський обід"!

Ваш підліток цікавиться кулінарією? А може також американською культурою? Дарія Дорошкевич навчить його готувати справжні американські страви!

У GastroHub відбувся майстер-клас з приготування піци для дітей

У GastroHub відбувся майстер-клас з приготування піци для дітей

29 червня у гастропросторі GastroHub пройшов майстер-клас з приготування піци для дітей віком від 7 до 14 років. Захід відбувся за участі шеф-кухаря Сергія Шелестова — фіналіста кулінарного проєкту "МастерШеф".

Олександр Бражевський. Семінар По Кондитерському Мистецтву.

Олександр Бражевський. Семінар По Кондитерському Мистецтву.

Шеф-кондитер і шоколатьє Олександр Бражевський, покаже, як приготувати найкращі десерти у Вашому житті!

Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub

Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub

20 червня у GastroHub відбувся веселий та смачний майстер-клас для дітей та підлітків — «Мій перший бургер», який став справжньою гастропригодою для юних кулінарів

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї