Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
Новини гастрономії, особливості заморозки і розморожування від італійських експертів і дегустації фермерських продуктів.

Компанія «Бетта-Сервіс» провела тренінг для продавців ринку "Столичний".
Експерти компанії «Бетта-Сервіс» підготували поглиблений курс з дезинфекції, особистої гігієни та ін.
.jpg)
Друга авторська вечеря молодого шеф-кухаря Данила Яковенка та його су-шефа у GastroHub.
Морепродукти, качина грудка та десерт-сюрприз – небайдужим не залишиться ніхто!

Як пройшов український форум "СПРАВА В М'ЯСІ"
1-ий форум «Справа в м'ясі» - захід для шефів і кухарів, присвячений вивченню м'яса, технікам приготування та обладнанню.


«Шаркутерія» від центру FONTEGRO
Темою модуля стало виробництво бекону, салямі, прошутто, прошутто-котто, лардо в ресторані.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї