Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Шефський день. Березень

Шефський день. Березень

Новини гастрономії, особливості заморозки і розморожування від італійських експертів і дегустації фермерських продуктів.

Компанія «Бетта-Сервіс» провела тренінг для продавців ринку

Компанія «Бетта-Сервіс» провела тренінг для продавців ринку "Столичний".

Експерти компанії «Бетта-Сервіс» підготували поглиблений курс з дезинфекції, особистої гігієни та ін.

Друга авторська вечеря молодого шеф-кухаря Данила Яковенка та його су-шефа у GastroHub.

Друга авторська вечеря молодого шеф-кухаря Данила Яковенка та його су-шефа у GastroHub.

Морепродукти, качина грудка та десерт-сюрприз – небайдужим не залишиться ніхто!

Як пройшов український форум

Як пройшов український форум "СПРАВА В М'ЯСІ"

1-ий форум «Справа в м'ясі» - захід для шефів і кухарів, присвячений вивченню м'яса, технікам приготування та обладнанню.

Шефський день: березень

Шефський день: березень

Черговий щомісячний захід для поліпшення самого себе

«Шаркутерія» від центру FONTEGRO

«Шаркутерія» від центру FONTEGRO

Темою модуля стало виробництво бекону, салямі, прошутто, прошутто-котто, лардо в ресторані.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї