Анонси

Sous Vide: від базових знань до інноваційних технік.

Sous Vide: від базових знань до інноваційних технік.

Енріке Флейшман - професор Баскського кулінарного центру проведе майстер-клас приготування продуктів за допомогою техніки Sous Vide.

«М'ясо та ліс» - під такою назвою в GastroHub відбудеться вечеря молодих, талановитих кухарів.

«М'ясо та ліс» - під такою назвою в GastroHub відбудеться вечеря молодих, талановитих кухарів.

Після практики у шефів з зірками Michelin у Франції Отрощенко Денис і Сапронов Дмитро вирішили організувати гастровечерю з сезонним меню і акцентом на локальні продукти.

Курс уважного сировара від Ольги Терницької

Курс уважного сировара від Ольги Терницької

Продовження курсу по сироварінню в перший день зими в GastroHub.