Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
Дізнавайся більше про гостей та программу травневого Шефського дня.
"Яким має бути справжній сидр? Чи можливо його зробити правильним в Україні? Який сидр у США?" - про все це та ін. розповіла Карла Снайдер.
«Ідеальний обід вихідного дня»
З Дарією Дорошкевич ваш обід буде особливим! Спаржа і шпинат стануть вашими улюбленими стравами.
Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу
Майстер-клас шеф-кухаря ресторану «Одеса» і «Spicy NoSpicy» Юрія Приємського та співзасновниці конгресу шеф-кухарів Fontegro Катерини Авдєєвої
Семінар-тренінг від компанії «Арспроект»
Шеф-кондитер Jens Visser продемонстрировал как вкусно приготовить десерты из продукции Lubeca.
Чотири дні тренінгу для шеф-кухарів і су-шефів, власників бізнесу і всіх-всіх, кому важлива харчова безпека.
Володимир Дегтярьов з курсом "Особистий бренд"
"Про що говорити і що показувати шеф кухарю в своїх соц.мережах?" - про це та багато іншого дізнавалися на курсі "Особистий бренд".
Унікальний курс для кондитерів у GastroHub
Цілих 7 днів кондитерських контактних майстер-класів від закордонних кондитерів.
Модуль "Ферментація овочів, фруктів та ягід"
Дієго детально пройшовся по термінології, пояснивши суть процесу ферментації і його принципи.
Італієць Federico Vedani зі своїми кондитерськими шедеврами в GastroHub
"Gelato", безглютенова кондитерка та інші смаколики представить шеф-кондитер італійського ресторану з 2-ма зірками Мішлєн
Подробиці про стажування українських шефів за кордоном, корисні лайфхаки, капуста кейл, комбуча та багато чого іншого!
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї