Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Фуд-хімія для шеф-кухаря!

Фуд-хімія для шеф-кухаря!

І знову Навчальний центр Фонтегро надає можливість для навчання, удосконалення та вдосконалення своїх знань!

«Доообра ферма» унікальність та особливість сирів ТМ.

18.03.19

«Доообра ферма» унікальність та особливість сирів ТМ.

Ольга Терницька та засновник відомої сироварні розкрили деякі секрети сирного бізнесу.

Романтикам присвячується!

Романтикам присвячується!

Майстер-клас, організований під чуйним керівництвом амбасадора Джеймі Олівера в Україні – Дарії Дорошкевич.

Рубен Трінкадо

25.02.2019

Рубен Трінкадо "Про гриби і трюфелі з використанням іспанських молекулярних текстур"

Іспанський шеф-кухар розповів в GastroHub про іспанські техніки, майбутнє української гастрономії і своє враження про ринок «Столичний».

Food-хімія. Лікнеп для кухаря.

22.02.2019

Food-хімія. Лікнеп для кухаря.

Складові будь-якого продукту - білки, жири і вуглеводи - плюс полісахариди - про це і не тільки говорили в GastroHub 21 лютого.

Операційний менеджмент. Курс навчання адміністратора ресторану

Операційний менеджмент. Курс навчання адміністратора ресторану

В рамках курсу навчання персоналу ресторану 18-19 лютого відбудеться дводенний тренінг для адміністраторів.

Кращі ресторани, кращі стажування, кращі шефи, кращі локальні продукти - про це говорили на лютневому Шефському дні.

20.02.2019

Кращі ресторани, кращі стажування, кращі шефи, кращі локальні продукти - про це говорили на лютневому Шефському дні.

Якщо дізнався щось нове, то день прожитий не дарма! Лютневий шефський день був по-особливому плідним.

Риба та морепродукти. Гастровечеря.

Риба та морепродукти. Гастровечеря.

Дмитро Сапронов та Денис Отрощенко запрошують на свою чергову авторську вечерю.

Цінителі морепродуктів зібралися на гастровечерю від Дмитра Сапронова та Дениса Отрощенка.

18.02.19

Цінителі морепродуктів зібралися на гастровечерю від Дмитра Сапронова та Дениса Отрощенка.

«Риба та морепродукти» - з такою невигадливою назвою пройшов незабутній і вражаючий авторський вечір.

Бізнес-сніданок «Бізнес як система»

Бізнес-сніданок «Бізнес як система»

Новий формат навчальних заходів для здобувачів в ресторанній сфері з 11 лютого розпочнеться в GastroHub.

Практичний курс «Тверді та напівтверді сири» від Тетяни Дядечко в GastroHub.

04.02.19

Практичний курс «Тверді та напівтверді сири» від Тетяни Дядечко в GastroHub.

Курс для тих, хто любить смачні, якісні та безпечні сири.

У неділю ввечері відбувся дебют молодого шеф-кухаря Данііла Яковенка.

28.01.19

У неділю ввечері відбувся дебют молодого шеф-кухаря Данііла Яковенка.

27 січня в GastroHub відбулась авторська вечеря, присвячена морепродуктам.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї