Скоро:
ВСІ ПОДІЇ

24.11.18
Якщо ви думаєте, що знаєте про свинину все, повірте, ви помиляєтеся!
Петя Павлович - кухар з Москви - показав, як варто працювати зі свининою.

Контактний майстер-клас в GastroHub
Почався піст, а отже прийшов час рибного майстер-класу!
.jpg)
21.11.18
Шефський день: fine dining, огляд літератури, брокко й трюфеля.
Новий продукт, нова література і нові тенденції в кулінарії - такі теми сьогоднішнього шефського дня.

Sous Vide: від базових знань до інноваційних технік.
Енріке Флейшман - професор Баскського кулінарного центру проведе майстер-клас приготування продуктів за допомогою техніки Sous Vide.

19.11.18
«Коза Чка» і литовські сировари відвідали GastroHub
Сири з України та Литви, вино і божевільна кількість нової інформації - з цього почала роботу міжнародна Асоціація сироварів.

«М'ясо та ліс» - під такою назвою в GastroHub відбудеться вечеря молодих, талановитих кухарів.
Після практики у шефів з зірками Michelin у Франції Отрощенко Денис і Сапронов Дмитро вирішили організувати гастровечерю з сезонним меню і акцентом на локальні продукти.

16.11.18
Найбільший форум ресторанно-готельного бізнесу FoReCh-2018 - done!
Оптовий ринок «Столичний» представив проект GastroHub на спільному стенді Fontegro Ukraine і компанії Profitex.

Курс уважного сировара від Ольги Терницької
Продовження курсу по сироварінню в перший день зими в GastroHub.
.jpg)
12.11.19
Барвисті птахи урізноманітнили суботній день на нашій локації

Шефський день в листопаді відбудеться вже 20 числа.
Fontegro Ukraine на ринку «Столичний» проведе черговий захід для об'єднання всіх кухарів України.

Людина, яка вміє поводитися з чвертю бика і тушею баранчика через тиждень виступить в GastroHub.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї