Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
21.03.19
Тренінг для директорів ресторанів від тренінг-центру Віти Дубчак
Бізнес-кейси, бізнес-ігри та бізнес-завдання та багато іншого для рекерівників ресторанного бізнесу
І знову Навчальний центр Фонтегро надає можливість для навчання, удосконалення та вдосконалення своїх знань!
18.03.19
«Доообра ферма» унікальність та особливість сирів ТМ.
Ольга Терницька та засновник відомої сироварні розкрили деякі секрети сирного бізнесу.
Майстер-клас, організований під чуйним керівництвом амбасадора Джеймі Олівера в Україні – Дарії Дорошкевич.
25.02.2019
Рубен Трінкадо "Про гриби і трюфелі з використанням іспанських молекулярних текстур"
Іспанський шеф-кухар розповів в GastroHub про іспанські техніки, майбутнє української гастрономії і своє враження про ринок «Столичний».
22.02.2019
Food-хімія. Лікнеп для кухаря.
Складові будь-якого продукту - білки, жири і вуглеводи - плюс полісахариди - про це і не тільки говорили в GastroHub 21 лютого.
Операційний менеджмент. Курс навчання адміністратора ресторану
В рамках курсу навчання персоналу ресторану 18-19 лютого відбудеться дводенний тренінг для адміністраторів.
20.02.2019
Якщо дізнався щось нове, то день прожитий не дарма! Лютневий шефський день був по-особливому плідним.
Риба та морепродукти. Гастровечеря.
Дмитро Сапронов та Денис Отрощенко запрошують на свою чергову авторську вечерю.
18.02.19
Цінителі морепродуктів зібралися на гастровечерю від Дмитра Сапронова та Дениса Отрощенка.
«Риба та морепродукти» - з такою невигадливою назвою пройшов незабутній і вражаючий авторський вечір.
Бізнес-сніданок «Бізнес як система»
Новий формат навчальних заходів для здобувачів в ресторанній сфері з 11 лютого розпочнеться в GastroHub.
04.02.19
Практичний курс «Тверді та напівтверді сири» від Тетяни Дядечко в GastroHub.
Курс для тих, хто любить смачні, якісні та безпечні сири.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї