Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
Володимир Дегтярьов з курсом "Особистий бренд"
"Про що говорити і що показувати шеф кухарю в своїх соц.мережах?" - про це та багато іншого дізнавалися на курсі "Особистий бренд".
Унікальний курс для кондитерів у GastroHub
Цілих 7 днів кондитерських контактних майстер-класів від закордонних кондитерів.
Модуль "Ферментація овочів, фруктів та ягід"
Дієго детально пройшовся по термінології, пояснивши суть процесу ферментації і його принципи.
Італієць Federico Vedani зі своїми кондитерськими шедеврами в GastroHub
"Gelato", безглютенова кондитерка та інші смаколики представить шеф-кондитер італійського ресторану з 2-ма зірками Мішлєн
Подробиці про стажування українських шефів за кордоном, корисні лайфхаки, капуста кейл, комбуча та багато чого іншого!
Новини гастрономії, особливості заморозки і розморожування від італійських експертів і дегустації фермерських продуктів.
Компанія «Бетта-Сервіс» провела тренінг для продавців ринку "Столичний".
Експерти компанії «Бетта-Сервіс» підготували поглиблений курс з дезинфекції, особистої гігієни та ін.
Друга авторська вечеря молодого шеф-кухаря Данила Яковенка та його су-шефа у GastroHub.
Морепродукти, качина грудка та десерт-сюрприз – небайдужим не залишиться ніхто!
Як пройшов український форум "СПРАВА В М'ЯСІ"
1-ий форум «Справа в м'ясі» - захід для шефів і кухарів, присвячений вивченню м'яса, технікам приготування та обладнанню.
«Шаркутерія» від центру FONTEGRO
Темою модуля стало виробництво бекону, салямі, прошутто, прошутто-котто, лардо в ресторані.
Модерністські прийоми і техніки приготування
Юрій Діденко проведе майстер-клас з техніки приготування продуктів, використовуючи свій талант і досвід, отриманий в одних з кращих ресторанах світу.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї