Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Володимир Дегтярьов з курсом

Володимир Дегтярьов з курсом "Особистий бренд"

"Про що говорити і що показувати шеф кухарю в своїх соц.мережах?" - про це та багато іншого дізнавалися на курсі "Особистий бренд".

Унікальний курс для кондитерів у GastroHub

Унікальний курс для кондитерів у GastroHub

Цілих 7 днів кондитерських контактних майстер-класів від закордонних кондитерів.

Модуль

Модуль "Ферментація овочів, фруктів та ягід"

Дієго детально пройшовся по термінології, пояснивши суть процесу ферментації і його принципи.

Італієць Federico Vedani зі своїми кондитерськими шедеврами в GastroHub

Італієць Federico Vedani зі своїми кондитерськими шедеврами в GastroHub

"Gelato", безглютенова кондитерка та інші смаколики представить шеф-кондитер італійського ресторану з 2-ма зірками Мішлєн

Липневий

Липневий "Шефський день"!

Подробиці про стажування українських шефів за кордоном, корисні лайфхаки, капуста кейл, комбуча та багато чого іншого!

Шефський день. Березень

Шефський день. Березень

Новини гастрономії, особливості заморозки і розморожування від італійських експертів і дегустації фермерських продуктів.

Компанія «Бетта-Сервіс» провела тренінг для продавців ринку

Компанія «Бетта-Сервіс» провела тренінг для продавців ринку "Столичний".

Експерти компанії «Бетта-Сервіс» підготували поглиблений курс з дезинфекції, особистої гігієни та ін.

Друга авторська вечеря молодого шеф-кухаря Данила Яковенка та його су-шефа у GastroHub.

Друга авторська вечеря молодого шеф-кухаря Данила Яковенка та його су-шефа у GastroHub.

Морепродукти, качина грудка та десерт-сюрприз – небайдужим не залишиться ніхто!

Як пройшов український форум

Як пройшов український форум "СПРАВА В М'ЯСІ"

1-ий форум «Справа в м'ясі» - захід для шефів і кухарів, присвячений вивченню м'яса, технікам приготування та обладнанню.

Шефський день: березень

Шефський день: березень

Черговий щомісячний захід для поліпшення самого себе

«Шаркутерія» від центру FONTEGRO

«Шаркутерія» від центру FONTEGRO

Темою модуля стало виробництво бекону, салямі, прошутто, прошутто-котто, лардо в ресторані.

Модерністські прийоми і техніки приготування

Модерністські прийоми і техніки приготування

Юрій Діденко проведе майстер-клас з техніки приготування продуктів, використовуючи свій талант і досвід, отриманий в одних з кращих ресторанах світу.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї