Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
25.02.2019
Рубен Трінкадо "Про гриби і трюфелі з використанням іспанських молекулярних текстур"
Іспанський шеф-кухар розповів в GastroHub про іспанські техніки, майбутнє української гастрономії і своє враження про ринок «Столичний».

22.02.2019
Food-хімія. Лікнеп для кухаря.
Складові будь-якого продукту - білки, жири і вуглеводи - плюс полісахариди - про це і не тільки говорили в GastroHub 21 лютого.

Операційний менеджмент. Курс навчання адміністратора ресторану
В рамках курсу навчання персоналу ресторану 18-19 лютого відбудеться дводенний тренінг для адміністраторів.

20.02.2019
Якщо дізнався щось нове, то день прожитий не дарма! Лютневий шефський день був по-особливому плідним.

Риба та морепродукти. Гастровечеря.
Дмитро Сапронов та Денис Отрощенко запрошують на свою чергову авторську вечерю.

18.02.19
Цінителі морепродуктів зібралися на гастровечерю від Дмитра Сапронова та Дениса Отрощенка.
«Риба та морепродукти» - з такою невигадливою назвою пройшов незабутній і вражаючий авторський вечір.
.jpg)
Бізнес-сніданок «Бізнес як система»
Новий формат навчальних заходів для здобувачів в ресторанній сфері з 11 лютого розпочнеться в GastroHub.

04.02.19
Практичний курс «Тверді та напівтверді сири» від Тетяни Дядечко в GastroHub.
Курс для тих, хто любить смачні, якісні та безпечні сири.

28.01.19
У неділю ввечері відбувся дебют молодого шеф-кухаря Данііла Яковенка.
27 січня в GastroHub відбулась авторська вечеря, присвячена морепродуктам.


24 січня відбудеться щомісячний Шефський день.
Цей день буде присвячений овочам, рибі і тайм-менеджменту на кухні ресторану.

25.01.19
«Шефський день. Січень» - done!
Вражаючий шефський день, активний і емоційний відкрив цикл шефських днів 2019-го року.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї