Скоро:
ВСІ ПОДІЇ

Практичний курс по сироварінню «Тверді та напівтверді сири»
Напівтверді та тверді сири - це сири із душею та для душі, виробництво таких сирів це ціла наука та філософський підхід.

Майстер-клас "ВСЕ про житній хліб"
Запрошуємо на Майстер-Клас Віти Козар і Ігоря Лаврешина

Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!
Gastro Hub Bakery - це нове унікальне простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, вчених хлібопекарського і кондитерського справи.

Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!
Gastro Hub Bakery - це нове унікальне простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, вчених хлібопекарського і кондитерського справи.

Майстер-клас "Вечеря в Італії"!
Разом із Дарією Дорошкевич ви зможете самостійно приготувати найвідоміші страви Італії!

Майстер-клас для підлітків "Американський обід"!
Ваш підліток цікавиться кулінарією? А може також американською культурою? Дарія Дорошкевич навчить його готувати справжні американські страви!

Олександр Бражевський. Семінар По Кондитерському Мистецтву.
Шеф-кондитер і шоколатьє Олександр Бражевський, покаже, як приготувати найкращі десерти у Вашому житті!

Майстер-клас "Стейків" з Олексієм Повторейко.
Будемо готувати і дегустувати улюблену класику - рибай, клаб-стейк, ти-боун і портерхаус.

«Азія для початківців: кухня Китаю та В'єтнаму»!
Качка по-пекінськи, домашня локшина, фо бо, спринг-роли та інші рецепти, які ви будете готувати під керівництвом шеф-кухаря!

Український форум для шефів та кухарів - "Справа в птиці"!
На форумі ви дізнаєтеся про величезні можливості приготування страв з птиці на професійній кухні.

Майстер-клас «Хліб на заквасці»
Все про процес виробництва хліба на живий заквасці в пекарні і ресторані!

"Кухня Азії для початківців". Таїланд.
6 годин розповідей про інгредієнті, приготування справжніх страв Таїланду та 12 індівідуальніх місць для роботи.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї