Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

GastroHub - багатофункціональний простір. Перевірено

01.11.18

GastroHub - багатофункціональний простір. Перевірено "Syngenta".

Божевільно плідні два дні в GastroHub - це Клуб стратегічного партнерства, який провела “Syngenta” в рамках своєї співпраці з представниками плодоовочевого бізнесу.

«Коза Чка» збирає сироварів в GastroHub.

«Коза Чка» збирає сироварів в GastroHub.

Практичний курс за участю литовських сироварів відбудеться 17 та 18 листопада.  

Ферментація: початок!

30.10.18

Ферментація: початок!

Гриби, оцти, сири і ковбаси, Луї Пастер, температура й вологість - що їх об'єднало? Дієго Прадо - професор Баскського кулінарного центру.

Майстер-клас Еліни Бойко «Кондитерська вітрина» 

Майстер-клас Еліни Бойко «Кондитерська вітрина» 

Майстер-клас Еліни Бойко по тортах, структурі і варіантах наповнення кондитерської вітрини 16 жовтня в GastroHub.

Олії, соуси, десерт, сири і напої - про них говорили і їх пробували на другому шефському дні в GastroHub.

25.10.2018

Олії, соуси, десерт, сири і напої - про них говорили і їх пробували на другому шефському дні в GastroHub.

Другий Шефський день, організований спільно з партнером локації Міжнародним конгресом шеф-кухарів "Fontegro", позаду, а це означає, що сьогодні ми дізналися багато нового.

Новий практичний майстер-клас “Торт “Колібрі” від кондитерської студії «Шеф-кондитер».

Новий практичний майстер-клас “Торт “Колібрі” від кондитерської студії «Шеф-кондитер».

Майстер-клас з акварельного розпису тортів по крем-чізу відбудеться 10 листопада 2018 року в GastroHub.

Майстер-клас по Фуд-хімії для кухарів відбувся в GastroHub.

04.10.18

Майстер-клас по Фуд-хімії для кухарів відбувся в GastroHub.

2 жовтня відбувся дебютний майстер-клас по Фуд-хімії для кухаря

Фуд-Фотографія від «Шеф-кондитер»

Фуд-Фотографія від «Шеф-кондитер»

Зйомка кондитерських виробів в трьох проекціях, можливі помилки, головні атрибути фотографа, світло і техніки освітлення, постобробка фотографій і багато-багато іншого.

Перший Шефський день відбувся!

21.09.18

Перший Шефський день відбувся!

Шеф-кухарі й кухарі, постачальники обладнання та інвентаря, виробники сільськогосподарської продукції відвідали захід у GastroHub

Перша з дванадцяти лекцій по сироварінню відбулася в GastroHub

01.09.18

Перша з дванадцяти лекцій по сироварінню відбулася в GastroHub

Присвячений науковому підходу до підбору молока захід відкрив Курс уважного сировара.

Дієго Прадо, викладач Баскського кулінарного центру, розповість все про ферментацію.

Дієго Прадо, викладач Баскського кулінарного центру, розповість все про ферментацію.

Програми Баскського кулінарного центру, найінноваційнішого центру навчання Іспанії, відтепер в GastroHub в рамках роботи навчального центру Fontegro.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї