Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Сан-Себастьян, локальні продукти та огляд кулінарного шоу.

20.12.18

Сан-Себастьян, локальні продукти та огляд кулінарного шоу.

Останній Шефський день, який щомісяця проводиться в GastroHub спільно з навчальним центром Fontegro, відбувся!

Новорічні страви від амбасадора Джеймі Олівера в GastroHub

Новорічні страви від амбасадора Джеймі Олівера в GastroHub

Ароматна індичка, корисний майонез і аналог «оселедця під шубою» 15 грудня в GastroHub.

Енріке Флейшман і особливості Sous-Vide cooking

14.12.18

Енріке Флейшман і особливості Sous-Vide cooking

Професор Баскського кулінарного центру поділився знаннями в рамках навчання від навчального центру Fontegro.

Перший зимовий недільний ранок цінителі смачної їжі провели в GastroHub

03.12.18

Перший зимовий недільний ранок цінителі смачної їжі провели в GastroHub

Дарія Дорошкевич, засновниця й ведуча блогу про їжу, посол Джеймі Олівера в Україні, провела контактний майстер-клас, присвячений рибі.

Шефський день: грудень

Шефський день: грудень

Вже незабаром відбудеться черговий шефський день у GastroHub

Якщо ви думаєте, що знаєте про свинину все, повірте, ви помиляєтеся!

24.11.18

Якщо ви думаєте, що знаєте про свинину все, повірте, ви помиляєтеся!

Петя Павлович - кухар з Москви - показав, як варто працювати зі свининою.

Контактний майстер-клас в GastroHub

Контактний майстер-клас в GastroHub

Почався піст, а отже прийшов час рибного майстер-класу!

Шефський день: fine dining, огляд літератури, брокко й трюфеля.

21.11.18

Шефський день: fine dining, огляд літератури, брокко й трюфеля.

Новий продукт, нова література і нові тенденції в кулінарії - такі теми сьогоднішнього шефського дня.

Sous Vide: від базових знань до інноваційних технік.

Sous Vide: від базових знань до інноваційних технік.

Енріке Флейшман - професор Баскського кулінарного центру проведе майстер-клас приготування продуктів за допомогою техніки Sous Vide.

«Коза Чка» і литовські сировари відвідали GastroHub

19.11.18

«Коза Чка» і литовські сировари відвідали GastroHub

Сири з України та Литви, вино і божевільна кількість нової інформації - з цього почала роботу міжнародна Асоціація сироварів.

«М'ясо та ліс» - під такою назвою в GastroHub відбудеться вечеря молодих, талановитих кухарів.

«М'ясо та ліс» - під такою назвою в GastroHub відбудеться вечеря молодих, талановитих кухарів.

Після практики у шефів з зірками Michelin у Франції Отрощенко Денис і Сапронов Дмитро вирішили організувати гастровечерю з сезонним меню і акцентом на локальні продукти.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї