Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
![Амбассадор проекту Джеймі Олівера «Food Revolution» проведе два майстер-класи напередодні Новорічних та Різдвяних свят.](assets/images/pryaniki.jpg)
22 і 23 грудня в GastroHub пройдуть заходи з приготування святкової смакоти.
20.12.18
Сан-Себастьян, локальні продукти та огляд кулінарного шоу.
Останній Шефський день, який щомісяця проводиться в GastroHub спільно з навчальним центром Fontegro, відбувся!
![Новорічні страви від амбасадора Джеймі Олівера в GastroHub](assets/images/ryba-4_2(1).jpg)
Новорічні страви від амбасадора Джеймі Олівера в GastroHub
Ароматна індичка, корисний майонез і аналог «оселедця під шубою» 15 грудня в GastroHub.
14.12.18
Енріке Флейшман і особливості Sous-Vide cooking
Професор Баскського кулінарного центру поділився знаннями в рамках навчання від навчального центру Fontegro.
![Перший зимовий недільний ранок цінителі смачної їжі провели в GastroHub](assets/images/ryba-4_2.jpg)
03.12.18
Перший зимовий недільний ранок цінителі смачної їжі провели в GastroHub
Дарія Дорошкевич, засновниця й ведуча блогу про їжу, посол Джеймі Олівера в Україні, провела контактний майстер-клас, присвячений рибі.
![Шефський день: грудень](assets/images/shefskij-den_dekabr.jpg)
![Якщо ви думаєте, що знаєте про свинину все, повірте, ви помиляєтеся!](assets/images/pork3.jpg)
24.11.18
Якщо ви думаєте, що знаєте про свинину все, повірте, ви помиляєтеся!
Петя Павлович - кухар з Москви - показав, як варто працювати зі свининою.
![Контактний майстер-клас в GastroHub](assets/images/darya-treska.jpg)
Контактний майстер-клас в GastroHub
Почався піст, а отже прийшов час рибного майстер-класу!
![Шефський день: fine dining, огляд літератури, брокко й трюфеля.](assets/images/4(2).jpg)
21.11.18
Шефський день: fine dining, огляд літератури, брокко й трюфеля.
Новий продукт, нова література і нові тенденції в кулінарії - такі теми сьогоднішнього шефського дня.
![Sous Vide: від базових знань до інноваційних технік.](assets/images/sous-vide.jpg)
Sous Vide: від базових знань до інноваційних технік.
Енріке Флейшман - професор Баскського кулінарного центру проведе майстер-клас приготування продуктів за допомогою техніки Sous Vide.
![«Коза Чка» і литовські сировари відвідали GastroHub](assets/images/syrovary-2.jpg)
19.11.18
«Коза Чка» і литовські сировари відвідали GastroHub
Сири з України та Литви, вино і божевільна кількість нової інформації - з цього почала роботу міжнародна Асоціація сироварів.
![«М'ясо та ліс» - під такою назвою в GastroHub відбудеться вечеря молодих, талановитих кухарів.](assets/images/myaso-i-les.jpg)
«М'ясо та ліс» - під такою назвою в GastroHub відбудеться вечеря молодих, талановитих кухарів.
Після практики у шефів з зірками Michelin у Франції Отрощенко Денис і Сапронов Дмитро вирішили організувати гастровечерю з сезонним меню і акцентом на локальні продукти.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї