Скоро:
ВСІ ПОДІЇ

Перше заняття стало гастрономічним лікнепом по основним інгредієнтам кухні В'єтнаму, Таїланду та Кореї.

Дізнавайся більше про гостей та программу травневого Шефського дня.

"Яким має бути справжній сидр? Чи можливо його зробити правильним в Україні? Який сидр у США?" - про все це та ін. розповіла Карла Снайдер.

«Ідеальний обід вихідного дня»
З Дарією Дорошкевич ваш обід буде особливим! Спаржа і шпинат стануть вашими улюбленими стравами.

.png)
Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу
Майстер-клас шеф-кухаря ресторану «Одеса» і «Spicy NoSpicy» Юрія Приємського та співзасновниці конгресу шеф-кухарів Fontegro Катерини Авдєєвої
.jpg)
Семінар-тренінг від компанії «Арспроект»
Шеф-кондитер Jens Visser продемонстрировал как вкусно приготовить десерты из продукции Lubeca.

Чотири дні тренінгу для шеф-кухарів і су-шефів, власників бізнесу і всіх-всіх, кому важлива харчова безпека.

Володимир Дегтярьов з курсом "Особистий бренд"
"Про що говорити і що показувати шеф кухарю в своїх соц.мережах?" - про це та багато іншого дізнавалися на курсі "Особистий бренд".

Унікальний курс для кондитерів у GastroHub
Цілих 7 днів кондитерських контактних майстер-класів від закордонних кондитерів.

Модуль "Ферментація овочів, фруктів та ягід"
Дієго детально пройшовся по термінології, пояснивши суть процесу ферментації і його принципи.

Італієць Federico Vedani зі своїми кондитерськими шедеврами в GastroHub
"Gelato", безглютенова кондитерка та інші смаколики представить шеф-кондитер італійського ресторану з 2-ма зірками Мішлєн
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї