ВСІ ПОДІЇ

Майстер-клас

Майстер-клас "ВСЕ про житній хліб"

Запрошуємо на Майстер-Клас Віти Козар і Ігоря Лаврешина

 Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Gastro Hub Bakery - це нове унікальне простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, вчених хлібопекарського і кондитерського справи.

Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Gastro Hub Bakery - це нове унікальне простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, вчених хлібопекарського і кондитерського справи.

Майстер-клас

Майстер-клас "Вечеря в Італії"!

Разом із Дарією Дорошкевич ви зможете самостійно приготувати найвідоміші страви Італії!

Майстер-клас для підлітків

Майстер-клас для підлітків "Американський обід"!

Ваш підліток цікавиться кулінарією? А може також американською культурою? Дарія Дорошкевич навчить його готувати справжні американські страви!

Олександр Бражевський. Семінар По Кондитерському Мистецтву.

Олександр Бражевський. Семінар По Кондитерському Мистецтву.

Шеф-кондитер і шоколатьє Олександр Бражевський, покаже, як приготувати найкращі десерти у Вашому житті!

Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub

Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub

20 червня у GastroHub відбувся веселий та смачний майстер-клас для дітей та підлітків — «Мій перший бургер», який став справжньою гастропригодою для юних кулінарів

Майстер-клас

Майстер-клас "Стейків" з Олексієм Повторейко.

Будемо готувати і дегустувати улюблену класику - рибай, клаб-стейк, ти-боун і портерхаус.

Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub

Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub

10–11 червня у просторі GastroHub відбувся унікальний дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина», який об’єднав професіоналів та гастроентузіастів навколо теми авторських мʼясних страв, технік відкритого вогню та глибокого переосмислення української кухні

«Азія для початківців: кухня Китаю та В'єтнаму»!

«Азія для початківців: кухня Китаю та В'єтнаму»!

Качка по-пекінськи, домашня локшина, фо бо, спринг-роли та інші рецепти, які ви будете готувати під керівництвом шеф-кухаря!

У GastroHub відбувся семінар про сучасні технології заморожування кондитерських виробів від компанії Zealandia

У GastroHub відбувся семінар про сучасні технології заморожування кондитерських виробів від компанії Zealandia

4 та 5 червня в просторі GastroHub на Ринку «Столичний» пройшов професійний семінар з глибокої заморозки та збереження якості кондитерських виробів, який організувала компанія Zealandia — міжнародний лідер у сфері хлібопекарських інгредієнтів і технологій

Український форум для шефів та кухарів -

Український форум для шефів та кухарів - "Справа в птиці"!

На форумі ви дізнаєтеся про величезні можливості приготування страв з птиці на професійній кухні.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї