ВСІ ПОДІЇ

У GastroHub відбувся семінар про сучасні технології заморожування кондитерських виробів від компанії Zealandia

У GastroHub відбувся семінар про сучасні технології заморожування кондитерських виробів від компанії Zealandia

4 та 5 червня в просторі GastroHub на Ринку «Столичний» пройшов професійний семінар з глибокої заморозки та збереження якості кондитерських виробів, який організувала компанія Zealandia — міжнародний лідер у сфері хлібопекарських інгредієнтів і технологій

Український форум для шефів та кухарів -

Український форум для шефів та кухарів - "Справа в птиці"!

На форумі ви дізнаєтеся про величезні можливості приготування страв з птиці на професійній кухні.

У GastroHub відбувся ексклюзивний майстер-клас від всесвітньо відомого шефа-кондитера Еммануеля Амона

У GastroHub відбувся ексклюзивний майстер-клас від всесвітньо відомого шефа-кондитера Еммануеля Амона

17 червня в студії GastroHub на Ринку «Столичний» відбувся унікальний майстер-клас із кондитерського та шоколадного мистецтва під керівництвом Еммануеля Амона — всесвітньо відомого Maître Artisan Pâtissier та амбасадора шоколаду Luker Chocolate

Майстер-клас «Хліб на заквасці»

Майстер-клас «Хліб на заквасці»

Все про процес виробництва хліба на живий заквасці в пекарні і ресторані!

ПОНАД 6 ТИСЯЧ НАЛИСНИКІВ ДЛЯ ЗСУ

ПОНАД 6 ТИСЯЧ НАЛИСНИКІВ ДЛЯ ЗСУ

Відома шеф-кухарка Тетяна Літвінова разом із командою справжніх патріотів провели благодійний захід «Млинці для ЗСУ»

"Кухня Азії для початківців". Таїланд.

6 годин розповідей про інгредієнті, приготування справжніх страв Таїланду та 12 індівідуальніх місць для роботи.

З НОВИМ 2024 РОКОМ!

З НОВИМ 2024 РОКОМ!

Дорогі гурмани та професіонали кулінарної справи! Вітаємо вас із Новим 2024 роком!

Жовтневий Шефський день!

Жовтневий Шефський день!

За традицією, один день на місяць, на нашій локації збираються любителі і професіонали для прокачування себе в кулінарній сфері.

Занурення у світ

Занурення у світ "Наполеонів" - новий МК у Gastro Hub

13 жовтня у просторі Gastro Hub знову зібралися цінителі...

Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу.

Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу.

Ви навчитеся основним правилам роботи зі спеціями і будете вміло лавірувати в їх поєднанні.

Наближаються Великодні свята

Наближаються Великодні свята

Наближаються Великодні свята. Тож нагадуємо вам, що у нашому просторі GastroHub ви можете...

Український рибний форум

Український рибний форум "Справа в рибі"

З 10 по 11 вересня в Gastro Hub відбудеться масштабний рибний форум "Справа в рибі" від навчального центру FONTEGRO

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї