Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
1 день - 2 майстер-класи від Дарії Дорошкевич!
«Американський обід» та "Вечеря в Італії" в один день можливо тільки в GastroHub!
7 вересня Аграрний Консультативний Центр Бріджес запрошує Вас відвідати семінар «Все про Сидр», який проведе експерт Гільдії Пенсільванського Сидру - Карла Снайдер.
"Авторський семінар з кондитерського мистецтва"!
Найкращий шоколатьє України приготував найсмачніші десерти.
Чи готові ви і ваша кухня до HACCP? Спікери Владислав Веремеєнко та Владислав Дехтяренко розкажуть про всі тонкощі, щоб ви були готові до будь-якої перевірки!
Кухня Китаю та В'єтнаму в GastroHub!
Качка по-пекінськи, cпрінг-роли, локшина в Гонконгському стилі та багато іншого!
"Особистий бренд" - курс Володимира Дегтярьова!
Володимир Дегтярьов розповість про те, як стати публічною людиною і не пошкодувати про це.
Модуль "Хліб на заквасці" в Gastro HUB Bakery!
Перший захід спільно з Profitex в оновленій студії Gastro HUB Bakery! Було смачно та інформативно!
Курс «Директор ресторану: управління від "А" до "Я"»
Дізнайтеся всі секрети управління ресторанним бізнесом разом з Вітою Дубчак!
5й Всеукраїнський Конкурс Пекарів!
5 гідних суперників будуть боротися за міксер Kitchen Aid та конвекційну піч Apac.
2-го листопада відбувся старт школи "Кухня Азії для початківців"! Перше заняття було присвячено кухні Таїланду.
«СПРАВА В М'ЯСІ». Український форум для шефів і кухарів.
ВСЕ, що ви хотіли знати про м'ясо та навіть більше!
Модуль від навчального центру Fontegro «Як створювати нові смаки»!
На прикладі роботи різних блендів спецій учасники дізналися, як створюються нові смаки.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї