Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
![«СПРАВА В М'ЯСІ». Український форум для шефів і кухарів.](assets/images/delo-v-myase-01.jpg)
«СПРАВА В М'ЯСІ». Український форум для шефів і кухарів.
ВСЕ, що ви хотіли знати про м'ясо та навіть більше!
![Модуль від навчального центру Fontegro «Як створювати нові смаки»!](assets/images/img_9472.jpg)
Модуль від навчального центру Fontegro «Як створювати нові смаки»!
На прикладі роботи різних блендів спецій учасники дізналися, як створюються нові смаки.
![Практичний семінар по HACCP](assets/images/1-1.jpg)
Що таке HACCP, його впровадження на підприємстві, терміни, послідовність і багато іншого, що ви не знали про систему.
![Форум](assets/images/img_9242.jpg)
10 спікерів протягом двох днів навчали близько 80-ти кухарів професійно готувати та розбиратися у рибі і морепродуктах.
![Італійська кухня і її традиційні страви в інтерпретації українського шеф-кухаря](assets/images/27.01_7.jpg)
Італійська кухня і її традиційні страви в інтерпретації українського шеф-кухаря
Данило Яковенко зі своїм су-шефом проведе вже третю авторську вечерю в GastroHub
![В День захисту дітей В GastroHub відбудеться сімейний майстер-клас](assets/images/semejnyj-mk.jpg)
В День захисту дітей В GastroHub відбудеться сімейний майстер-клас
Батьки з дітьми навчаться готувати страви з сезонними літніми продуктами. Якими? Читайте далі!
![«Кухня Азії для початківців»!](assets/images/img_8793.jpg)
Перше заняття стало гастрономічним лікнепом по основним інгредієнтам кухні В'єтнаму, Таїланду та Кореї.
![Розклад Шефського дня!](assets/images/59807046_2731190736907806_8624227247273803776_o.jpg)
Дізнавайся більше про гостей та программу травневого Шефського дня.
![Семінар «Все про Сидр»!](assets/images/img_7929.jpg)
"Яким має бути справжній сидр? Чи можливо його зробити правильним в Україні? Який сидр у США?" - про все це та ін. розповіла Карла Снайдер.
![«Ідеальний обід вихідного дня»](assets/images/59941517_1032310320295968_7211715376676077568_n.jpg)
«Ідеальний обід вихідного дня»
З Дарією Дорошкевич ваш обід буде особливим! Спаржа і шпинат стануть вашими улюбленими стравами.
![Шефський день. Травень.](assets/images/shefskij-den_maj.jpg)
![Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу](assets/images/specii(1).png)
Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу
Майстер-клас шеф-кухаря ресторану «Одеса» і «Spicy NoSpicy» Юрія Приємського та співзасновниці конгресу шеф-кухарів Fontegro Катерини Авдєєвої
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї