Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
![Найбільший форум ресторанно-готельного бізнесу FoReCh-2018 - done!](assets/images/img-4642-min.jpg)
16.11.18
Найбільший форум ресторанно-готельного бізнесу FoReCh-2018 - done!
Оптовий ринок «Столичний» представив проект GastroHub на спільному стенді Fontegro Ukraine і компанії Profitex.
![Курс уважного сировара від Ольги Терницької](assets/images/kartinka.jpg)
Курс уважного сировара від Ольги Терницької
Продовження курсу по сироварінню в перший день зими в GastroHub.
![Колібрі на тортах в GastroHub](assets/images/img-4625(2).jpg)
12.11.19
Барвисті птахи урізноманітнили суботній день на нашій локації
![Шефський день в листопаді відбудеться вже 20 числа.](assets/images/shefskij-den.-noyabr.jpg)
Шефський день в листопаді відбудеться вже 20 числа.
Fontegro Ukraine на ринку «Столичний» проведе черговий захід для об'єднання всіх кухарів України.
![Спікер: Пєтя Павлович (м.Москва). Засновник блогу для любителів пива й м'яса, м'ясник нового покоління.](assets/images/petya-pavlovich.jpg)
Людина, яка вміє поводитися з чвертю бика і тушею баранчика через тиждень виступить в GastroHub.
![Проект «GastroHub» буде представлений на виставці ресторанно-готельного бізнесу FoReCH.](assets/images/forech-3.jpg)
![GastroHub - багатофункціональний простір. Перевірено](assets/images/s3.jpg)
01.11.18
GastroHub - багатофункціональний простір. Перевірено "Syngenta".
Божевільно плідні два дні в GastroHub - це Клуб стратегічного партнерства, який провела “Syngenta” в рамках своєї співпраці з представниками плодоовочевого бізнесу.
![«Коза Чка» збирає сироварів в GastroHub.](assets/images/koza-chka.jpg)
«Коза Чка» збирає сироварів в GastroHub.
Практичний курс за участю литовських сироварів відбудеться 17 та 18 листопада.
![Ферментація: початок!](assets/images/ferm_4.jpg)
30.10.18
Гриби, оцти, сири і ковбаси, Луї Пастер, температура й вологість - що їх об'єднало? Дієго Прадо - професор Баскського кулінарного центру.
![Майстер-клас Еліни Бойко «Кондитерська вітрина»](assets/images/16.11.jpg)
Майстер-клас Еліни Бойко «Кондитерська вітрина»
Майстер-клас Еліни Бойко по тортах, структурі і варіантах наповнення кондитерської вітрини 16 жовтня в GastroHub.
![Олії, соуси, десерт, сири і напої - про них говорили і їх пробували на другому шефському дні в GastroHub.](assets/images/1(1).jpg)
25.10.2018
Другий Шефський день, організований спільно з партнером локації Міжнародним конгресом шеф-кухарів "Fontegro", позаду, а це означає, що сьогодні ми дізналися багато нового.
![Новий практичний майстер-клас “Торт “Колібрі” від кондитерської студії «Шеф-кондитер».](assets/images/kolibri.jpg)
Новий практичний майстер-клас “Торт “Колібрі” від кондитерської студії «Шеф-кондитер».
Майстер-клас з акварельного розпису тортів по крем-чізу відбудеться 10 листопада 2018 року в GastroHub.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї