Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
Новорічні страви від амбасадора Джеймі Олівера в GastroHub
Ароматна індичка, корисний майонез і аналог «оселедця під шубою» 15 грудня в GastroHub.
14.12.18
Енріке Флейшман і особливості Sous-Vide cooking
Професор Баскського кулінарного центру поділився знаннями в рамках навчання від навчального центру Fontegro.
03.12.18
Перший зимовий недільний ранок цінителі смачної їжі провели в GastroHub
Дарія Дорошкевич, засновниця й ведуча блогу про їжу, посол Джеймі Олівера в Україні, провела контактний майстер-клас, присвячений рибі.
24.11.18
Якщо ви думаєте, що знаєте про свинину все, повірте, ви помиляєтеся!
Петя Павлович - кухар з Москви - показав, як варто працювати зі свининою.
Контактний майстер-клас в GastroHub
Почався піст, а отже прийшов час рибного майстер-класу!
21.11.18
Шефський день: fine dining, огляд літератури, брокко й трюфеля.
Новий продукт, нова література і нові тенденції в кулінарії - такі теми сьогоднішнього шефського дня.
Sous Vide: від базових знань до інноваційних технік.
Енріке Флейшман - професор Баскського кулінарного центру проведе майстер-клас приготування продуктів за допомогою техніки Sous Vide.
19.11.18
«Коза Чка» і литовські сировари відвідали GastroHub
Сири з України та Литви, вино і божевільна кількість нової інформації - з цього почала роботу міжнародна Асоціація сироварів.
«М'ясо та ліс» - під такою назвою в GastroHub відбудеться вечеря молодих, талановитих кухарів.
Після практики у шефів з зірками Michelin у Франції Отрощенко Денис і Сапронов Дмитро вирішили організувати гастровечерю з сезонним меню і акцентом на локальні продукти.
16.11.18
Найбільший форум ресторанно-готельного бізнесу FoReCh-2018 - done!
Оптовий ринок «Столичний» представив проект GastroHub на спільному стенді Fontegro Ukraine і компанії Profitex.
Курс уважного сировара від Ольги Терницької
Продовження курсу по сироварінню в перший день зими в GastroHub.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї