Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
12.11.19
Барвисті птахи урізноманітнили суботній день на нашій локації
Шефський день в листопаді відбудеться вже 20 числа.
Fontegro Ukraine на ринку «Столичний» проведе черговий захід для об'єднання всіх кухарів України.
Людина, яка вміє поводитися з чвертю бика і тушею баранчика через тиждень виступить в GastroHub.
01.11.18
GastroHub - багатофункціональний простір. Перевірено "Syngenta".
Божевільно плідні два дні в GastroHub - це Клуб стратегічного партнерства, який провела “Syngenta” в рамках своєї співпраці з представниками плодоовочевого бізнесу.
«Коза Чка» збирає сироварів в GastroHub.
Практичний курс за участю литовських сироварів відбудеться 17 та 18 листопада.
30.10.18
Гриби, оцти, сири і ковбаси, Луї Пастер, температура й вологість - що їх об'єднало? Дієго Прадо - професор Баскського кулінарного центру.
Майстер-клас Еліни Бойко «Кондитерська вітрина»
Майстер-клас Еліни Бойко по тортах, структурі і варіантах наповнення кондитерської вітрини 16 жовтня в GastroHub.
25.10.2018
Другий Шефський день, організований спільно з партнером локації Міжнародним конгресом шеф-кухарів "Fontegro", позаду, а це означає, що сьогодні ми дізналися багато нового.
Новий практичний майстер-клас “Торт “Колібрі” від кондитерської студії «Шеф-кондитер».
Майстер-клас з акварельного розпису тортів по крем-чізу відбудеться 10 листопада 2018 року в GastroHub.
04.10.18
Майстер-клас по Фуд-хімії для кухарів відбувся в GastroHub.
2 жовтня відбувся дебютний майстер-клас по Фуд-хімії для кухаря
Фуд-Фотографія від «Шеф-кондитер»
Зйомка кондитерських виробів в трьох проекціях, можливі помилки, головні атрибути фотографа, світло і техніки освітлення, постобробка фотографій і багато-багато іншого.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї