Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
Майстер-клас "SLOW FOOD як стиль життя"
Літо у GastroHub почалося повільно, спокійно, а головне, смачно завдяки QIMIQ & PASTRY CHEF!
Директор ресторану: управління від "А" до "Я"
Триденний тренінг для здобувачів, директорів ресторанів, і всіх, кому цікава роль керівника.
Травневий "Шефський день" вже позаду!
Восьминіг, кальмари, креветки, мікрогрін, спеції, бабагануш та інші смачні цікавинки в системі смаків
Продовження «Курсу уважного сировара» в GastroHub.
«Доообра ферма» і Тарас Ложенка 10 березня продовжать цикл навчальних заходів.
14.05.2019
Кондитерський бум - майcтер-класи Марії та Дмитра Манахових!
Учасники створюють справжній витвір мистецтва, готують торти, чизкейки, цукерки та опановують техніку гляссажу.
Сімейний майстер-клас «Млинці на Масляну»
Нестримні веселощі обіцяє організувати в GastroHub фуд-блогер, експерт по смачною і швидкої їжі Дарія Дорошкевич.
19.04.2019
GastroHub - ідеальне місце для зйомок реклами, кулінарних шоу
Наш багатофункціональний простір з радістю підтримуємо ваші цікаві та важливі ідеї, а також усього на що здатна ваша фантазія.
Сан-Себастьян на два дні переміститься в Київ. І один і цих днів буде в GastroHub.
04.04.2019
3-го квітня у GastroHub був справжній день солодощів!
Італійське морозиво Gelato, корпусні цукерки, безглютенова випічка та азотне шоу від Федеріко Ведані!
Конкурси, рейтинги, нові можливості для кухарів і, звичайно, місцеві продукти! Це все під час лютневого Шефського дня у GastroHub.
22.03.2019
21.03 в GastroHub пройшов щомісячний «Шефський день»
Шокова заморозка - головна тема заходу, привернувши увагу кухарів навіть з-за кордону
Робота з персоналом. Спецкурс для рестораторів
25 та 26 лютого відбудеться дводенний тренінг для HR в ресторанній сфері.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї