Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Особистий досвід сировара: від перших головок до постановки виробництва.

Особистий досвід сировара: від перших головок до постановки виробництва.

У GastroHub триває цикл навчальних заходів, присвячений сироварінню.

Тетяна Дядечко - засновниця компанії «Коза чка» поділилася досвідом відкриття сироварні в GastroHub.

21.01.19

Тетяна Дядечко - засновниця компанії «Коза чка» поділилася досвідом відкриття сироварні в GastroHub.

В рамках «Курсу уважного сировара» відбулася лекція по відкриттю сироварні.

27 січня в GastroHub відбудеться авторська вечеря, присвячена морепродуктам.

27 січня в GastroHub відбудеться авторська вечеря, присвячена морепродуктам.

Готувати буде шеф-кухар одного з київських ресторанів – Данііл Яковенко.

Нові напрямки і формати в GastroHub.

14.01.19

Нові напрямки і формати в GastroHub.

Сімейні майстер-класи, team-building для англомовних працівників компаній та величезна кількість гастрономічних заходів!

Cheese celebrity evening в GastroHub

Cheese celebrity evening в GastroHub

Учасники заходу спробують різні види сирів в поєднанні з українським вином.

Сан-Себастьян, локальні продукти та огляд кулінарного шоу.

20.12.18

Сан-Себастьян, локальні продукти та огляд кулінарного шоу.

Останній Шефський день, який щомісяця проводиться в GastroHub спільно з навчальним центром Fontegro, відбувся!

Новорічні страви від амбасадора Джеймі Олівера в GastroHub

Новорічні страви від амбасадора Джеймі Олівера в GastroHub

Ароматна індичка, корисний майонез і аналог «оселедця під шубою» 15 грудня в GastroHub.

Енріке Флейшман і особливості Sous-Vide cooking

14.12.18

Енріке Флейшман і особливості Sous-Vide cooking

Професор Баскського кулінарного центру поділився знаннями в рамках навчання від навчального центру Fontegro.

Перший зимовий недільний ранок цінителі смачної їжі провели в GastroHub

03.12.18

Перший зимовий недільний ранок цінителі смачної їжі провели в GastroHub

Дарія Дорошкевич, засновниця й ведуча блогу про їжу, посол Джеймі Олівера в Україні, провела контактний майстер-клас, присвячений рибі.

Шефський день: грудень

Шефський день: грудень

Вже незабаром відбудеться черговий шефський день у GastroHub

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї