Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Майстер-клас

Майстер-клас "SLOW FOOD як стиль життя"

Літо у GastroHub почалося повільно, спокійно, а головне, смачно завдяки QIMIQ & PASTRY CHEF!

Директор ресторану: управління від

Директор ресторану: управління від "А" до "Я"

Триденний тренінг для здобувачів, директорів ресторанів, і всіх, кому цікава роль керівника.

Травневий

Травневий "Шефський день" вже позаду!

Восьминіг, кальмари, креветки, мікрогрін, спеції, бабагануш та інші смачні цікавинки в системі смаків

Продовження «Курсу уважного сировара» в GastroHub.

Продовження «Курсу уважного сировара» в GastroHub.

«Доообра ферма» і Тарас Ложенка 10 березня продовжать цикл навчальних заходів.

Кондитерський бум - майcтер-класи Марії та Дмитра Манахових!

14.05.2019

Кондитерський бум - майcтер-класи Марії та Дмитра Манахових!

Учасники створюють справжній витвір мистецтва, готують торти, чизкейки, цукерки та опановують техніку гляссажу.

Сімейний майстер-клас «Млинці на Масляну»

Сімейний майстер-клас «Млинці на Масляну»

Нестримні веселощі обіцяє організувати в GastroHub фуд-блогер, експерт по смачною і швидкої їжі Дарія Дорошкевич.

GastroHub - ідеальне місце для зйомок реклами, кулінарних шоу

19.04.2019

GastroHub - ідеальне місце для зйомок реклами, кулінарних шоу

Наш багатофункціональний простір з радістю підтримуємо ваші цікаві та важливі ідеї, а також усього на що здатна ваша фантазія.

"Про гриби і трюфелі з використанням іспанських молекулярних текстур" від Рубена Трінкадо і Whisky Corner.  

Сан-Себастьян на два дні переміститься в Київ. І один і цих днів буде в GastroHub.

3-го квітня у GastroHub був справжній день солодощів!

04.04.2019

3-го квітня у GastroHub був справжній день солодощів!

Італійське морозиво Gelato, корпусні цукерки, безглютенова випічка та азотне шоу від Федеріко Ведані!

Шефський день: Лютий.

Шефський день: Лютий.

Конкурси, рейтинги, нові можливості для кухарів і, звичайно, місцеві продукти! Це все під час лютневого Шефського дня у GastroHub.

21.03 в GastroHub пройшов щомісячний «Шефський день»

22.03.2019

21.03 в GastroHub пройшов щомісячний «Шефський день»

Шокова заморозка - головна тема заходу, привернувши увагу кухарів навіть з-за кордону

Робота з персоналом. Спецкурс для рестораторів

Робота з персоналом. Спецкурс для рестораторів

25 та 26 лютого відбудеться дводенний тренінг для HR в ресторанній сфері.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї