Скоро:
ВСІ ПОДІЇ

Особистий досвід сировара: від перших головок до постановки виробництва.
У GastroHub триває цикл навчальних заходів, присвячений сироварінню.

21.01.19
Тетяна Дядечко - засновниця компанії «Коза чка» поділилася досвідом відкриття сироварні в GastroHub.
В рамках «Курсу уважного сировара» відбулася лекція по відкриттю сироварні.

27 січня в GastroHub відбудеться авторська вечеря, присвячена морепродуктам.
Готувати буде шеф-кухар одного з київських ресторанів – Данііл Яковенко.

14.01.19
Нові напрямки і формати в GastroHub.
Сімейні майстер-класи, team-building для англомовних працівників компаній та величезна кількість гастрономічних заходів!
.jpg)
Cheese celebrity evening в GastroHub
Учасники заходу спробують різні види сирів в поєднанні з українським вином.


22 і 23 грудня в GastroHub пройдуть заходи з приготування святкової смакоти.
20.12.18
Сан-Себастьян, локальні продукти та огляд кулінарного шоу.
Останній Шефський день, який щомісяця проводиться в GastroHub спільно з навчальним центром Fontegro, відбувся!
.jpg)
Новорічні страви від амбасадора Джеймі Олівера в GastroHub
Ароматна індичка, корисний майонез і аналог «оселедця під шубою» 15 грудня в GastroHub.
14.12.18
Енріке Флейшман і особливості Sous-Vide cooking
Професор Баскського кулінарного центру поділився знаннями в рамках навчання від навчального центру Fontegro.

03.12.18
Перший зимовий недільний ранок цінителі смачної їжі провели в GastroHub
Дарія Дорошкевич, засновниця й ведуча блогу про їжу, посол Джеймі Олівера в Україні, провела контактний майстер-клас, присвячений рибі.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї