Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
Ефективний підбір персоналу в один клік, сфера HoReCa
Проект "HoReCa Premium" організовує панельну дискусію для вирішення найактуальниших питань для HR сфери HoReCa
Секрети багатогранної великодньої випічки
Запрошуємо Вас надихнутися весняним святковим настроєм і вивчити технології, секрети і тренди пасхальної випічки
Практичний курс по сироварінню «Тверді та напівтверді сири»
Напівтверді та тверді сири - це сири із душею та для душі, виробництво таких сирів це ціла наука та філософський підхід.
Майстер-клас "ВСЕ про житній хліб"
Запрошуємо на Майстер-Клас Віти Козар і Ігоря Лаврешина
Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!
Gastro Hub Bakery - це нове унікальне простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, вчених хлібопекарського і кондитерського справи.
Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!
Gastro Hub Bakery - це нове унікальне простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, вчених хлібопекарського і кондитерського справи.
Майстер-клас "Вечеря в Італії"!
Разом із Дарією Дорошкевич ви зможете самостійно приготувати найвідоміші страви Італії!
Майстер-клас для підлітків "Американський обід"!
Ваш підліток цікавиться кулінарією? А може також американською культурою? Дарія Дорошкевич навчить його готувати справжні американські страви!
Олександр Бражевський. Семінар По Кондитерському Мистецтву.
Шеф-кондитер і шоколатьє Олександр Бражевський, покаже, як приготувати найкращі десерти у Вашому житті!
Майстер-клас "Стейків" з Олексієм Повторейко.
Будемо готувати і дегустувати улюблену класику - рибай, клаб-стейк, ти-боун і портерхаус.
«Азія для початківців: кухня Китаю та В'єтнаму»!
Качка по-пекінськи, домашня локшина, фо бо, спринг-роли та інші рецепти, які ви будете готувати під керівництвом шеф-кухаря!
Український форум для шефів та кухарів - "Справа в птиці"!
На форумі ви дізнаєтеся про величезні можливості приготування страв з птиці на професійній кухні.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї