Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
Що таке HACCP, його впровадження на підприємстві, терміни, послідовність і багато іншого, що ви не знали про систему.
10 спікерів протягом двох днів навчали близько 80-ти кухарів професійно готувати та розбиратися у рибі і морепродуктах.
Італійська кухня і її традиційні страви в інтерпретації українського шеф-кухаря
Данило Яковенко зі своїм су-шефом проведе вже третю авторську вечерю в GastroHub
В День захисту дітей В GastroHub відбудеться сімейний майстер-клас
Батьки з дітьми навчаться готувати страви з сезонними літніми продуктами. Якими? Читайте далі!
Перше заняття стало гастрономічним лікнепом по основним інгредієнтам кухні В'єтнаму, Таїланду та Кореї.
Дізнавайся більше про гостей та программу травневого Шефського дня.
"Яким має бути справжній сидр? Чи можливо його зробити правильним в Україні? Який сидр у США?" - про все це та ін. розповіла Карла Снайдер.
«Ідеальний обід вихідного дня»
З Дарією Дорошкевич ваш обід буде особливим! Спаржа і шпинат стануть вашими улюбленими стравами.
Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу
Майстер-клас шеф-кухаря ресторану «Одеса» і «Spicy NoSpicy» Юрія Приємського та співзасновниці конгресу шеф-кухарів Fontegro Катерини Авдєєвої
Семінар-тренінг від компанії «Арспроект»
Шеф-кондитер Jens Visser продемонстрировал как вкусно приготовить десерты из продукции Lubeca.
Чотири дні тренінгу для шеф-кухарів і су-шефів, власників бізнесу і всіх-всіх, кому важлива харчова безпека.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї