Скоро:
ВСІ ПОДІЇ

«СПРАВА В М'ЯСІ». Український форум для шефів і кухарів.
ВСЕ, що ви хотіли знати про м'ясо та навіть більше!

Модуль від навчального центру Fontegro «Як створювати нові смаки»!
На прикладі роботи різних блендів спецій учасники дізналися, як створюються нові смаки.

Що таке HACCP, його впровадження на підприємстві, терміни, послідовність і багато іншого, що ви не знали про систему.

10 спікерів протягом двох днів навчали близько 80-ти кухарів професійно готувати та розбиратися у рибі і морепродуктах.

Італійська кухня і її традиційні страви в інтерпретації українського шеф-кухаря
Данило Яковенко зі своїм су-шефом проведе вже третю авторську вечерю в GastroHub

В День захисту дітей В GastroHub відбудеться сімейний майстер-клас
Батьки з дітьми навчаться готувати страви з сезонними літніми продуктами. Якими? Читайте далі!

Перше заняття стало гастрономічним лікнепом по основним інгредієнтам кухні В'єтнаму, Таїланду та Кореї.

Дізнавайся більше про гостей та программу травневого Шефського дня.

"Яким має бути справжній сидр? Чи можливо його зробити правильним в Україні? Який сидр у США?" - про все це та ін. розповіла Карла Снайдер.

«Ідеальний обід вихідного дня»
З Дарією Дорошкевич ваш обід буде особливим! Спаржа і шпинат стануть вашими улюбленими стравами.

.png)
Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу
Майстер-клас шеф-кухаря ресторану «Одеса» і «Spicy NoSpicy» Юрія Приємського та співзасновниці конгресу шеф-кухарів Fontegro Катерини Авдєєвої
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї