Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
![Семінар-тренінг від компанії «Арспроект»](assets/images/img_7278(1).jpg)
Семінар-тренінг від компанії «Арспроект»
Шеф-кондитер Jens Visser продемонстрировал как вкусно приготовить десерты из продукции Lubeca.
![НАССР для HoReСa в GastroHub](assets/images/3-1.jpg)
Чотири дні тренінгу для шеф-кухарів і су-шефів, власників бізнесу і всіх-всіх, кому важлива харчова безпека.
![Володимир Дегтярьов з курсом](assets/images/img_6940.jpg)
Володимир Дегтярьов з курсом "Особистий бренд"
"Про що говорити і що показувати шеф кухарю в своїх соц.мережах?" - про це та багато іншого дізнавалися на курсі "Особистий бренд".
![Унікальний курс для кондитерів у GastroHub](assets/images/mariya-manahova.jpg)
Унікальний курс для кондитерів у GastroHub
Цілих 7 днів кондитерських контактних майстер-класів від закордонних кондитерів.
![Модуль](assets/images/147bd40459df0f299ae6b034a59a2368.jpg)
Модуль "Ферментація овочів, фруктів та ягід"
Дієго детально пройшовся по термінології, пояснивши суть процесу ферментації і його принципи.
![Італієць Federico Vedani зі своїми кондитерськими шедеврами в GastroHub](assets/images/federico-vedani.jpg)
Італієць Federico Vedani зі своїми кондитерськими шедеврами в GastroHub
"Gelato", безглютенова кондитерка та інші смаколики представить шеф-кондитер італійського ресторану з 2-ма зірками Мішлєн
![Липневий](assets/images/67543525_469246493638800_6394818292103512064_o.jpg)
Подробиці про стажування українських шефів за кордоном, корисні лайфхаки, капуста кейл, комбуча та багато чого іншого!
Новини гастрономії, особливості заморозки і розморожування від італійських експертів і дегустації фермерських продуктів.
![Компанія «Бетта-Сервіс» провела тренінг для продавців ринку](assets/images/img_6176.jpg)
Компанія «Бетта-Сервіс» провела тренінг для продавців ринку "Столичний".
Експерти компанії «Бетта-Сервіс» підготували поглиблений курс з дезинфекції, особистої гігієни та ін.
![Друга авторська вечеря молодого шеф-кухаря Данила Яковенка та його су-шефа у GastroHub.](assets/images/uzhin-27.01(1).jpg)
Друга авторська вечеря молодого шеф-кухаря Данила Яковенка та його су-шефа у GastroHub.
Морепродукти, качина грудка та десерт-сюрприз – небайдужим не залишиться ніхто!
![Як пройшов український форум](assets/images/img_5128.jpg)
Як пройшов український форум "СПРАВА В М'ЯСІ"
1-ий форум «Справа в м'ясі» - захід для шефів і кухарів, присвячений вивченню м'яса, технікам приготування та обладнанню.
![Шефський день: березень](assets/images/shefskij-den_mart.jpg)
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї