Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Практичний семінар по HACCP

Практичний семінар по HACCP

Що таке HACCP, його впровадження на підприємстві, терміни, послідовність і багато іншого, що ви не знали про систему.

Форум

Форум "Справа в рибі".

10 спікерів протягом двох днів навчали близько 80-ти кухарів професійно готувати та розбиратися у рибі і морепродуктах.

Італійська кухня і її традиційні страви в інтерпретації українського шеф-кухаря

Італійська кухня і її традиційні страви в інтерпретації українського шеф-кухаря

Данило Яковенко зі своїм су-шефом проведе вже третю авторську вечерю в GastroHub

В День захисту дітей В GastroHub відбудеться сімейний майстер-клас

В День захисту дітей В GastroHub відбудеться сімейний майстер-клас

Батьки з дітьми навчаться готувати страви з сезонними літніми продуктами. Якими? Читайте далі!

«Кухня Азії для початківців»!

«Кухня Азії для початківців»!

Перше заняття стало гастрономічним лікнепом по основним інгредієнтам кухні В'єтнаму, Таїланду та Кореї.

Розклад Шефського дня!

Розклад Шефського дня!

Дізнавайся більше про гостей та программу травневого Шефського дня.

Семінар «Все про Сидр»!

Семінар «Все про Сидр»!

"Яким має бути справжній сидр? Чи можливо його зробити правильним в Україні? Який сидр у США?" - про все це та ін. розповіла Карла Снайдер.

«Ідеальний обід вихідного дня»

«Ідеальний обід вихідного дня»

З Дарією Дорошкевич ваш обід буде особливим! Спаржа і шпинат стануть вашими улюбленими стравами.

Шефський день. Травень.

Шефський день. Травень.

Черговий шефський день відбудеться 21 травня

Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу

Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу

Майстер-клас шеф-кухаря ресторану «Одеса» і «Spicy NoSpicy» Юрія Приємського та співзасновниці конгресу шеф-кухарів Fontegro Катерини Авдєєвої

Семінар-тренінг від компанії «Арспроект»

Семінар-тренінг від компанії «Арспроект»

Шеф-кондитер Jens Visser продемонстрировал как вкусно приготовить десерты из продукции Lubeca.

НАССР для HoReСa в GastroHub

НАССР для HoReСa в GastroHub

Чотири дні тренінгу для шеф-кухарів і су-шефів, власників бізнесу і всіх-всіх, кому важлива харчова безпека.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї