ВСІ ПОДІЇ

Новий практичний майстер-клас “Торт “Колібрі” від кондитерської студії «Шеф-кондитер».
Майстер-клас з акварельного розпису тортів по крем-чізу відбудеться 10 листопада 2018 року в GastroHub.

04.10.18
Майстер-клас по Фуд-хімії для кухарів відбувся в GastroHub.
2 жовтня відбувся дебютний майстер-клас по Фуд-хімії для кухаря

Фуд-Фотографія від «Шеф-кондитер»
Зйомка кондитерських виробів в трьох проекціях, можливі помилки, головні атрибути фотографа, світло і техніки освітлення, постобробка фотографій і багато-багато іншого.

21.09.18
Перший Шефський день відбувся!
Шеф-кухарі й кухарі, постачальники обладнання та інвентаря, виробники сільськогосподарської продукції відвідали захід у GastroHub

Ферментація, масла, новинки в кухонній техніці й звичайно ж фермери.
25 жовтня відбудеться другий Шефський день.
01.09.18
Перша з дванадцяти лекцій по сироварінню відбулася в GastroHub
Присвячений науковому підходу до підбору молока захід відкрив Курс уважного сировара.

Дієго Прадо, викладач Баскського кулінарного центру, розповість все про ферментацію.
Програми Баскського кулінарного центру, найінноваційнішого центру навчання Іспанії, відтепер в GastroHub в рамках роботи навчального центру Fontegro.

30.08.2018
Дегустація сирів і шоколадних цукерок з сиром - черговий чарівний захід у GastroHub
Ольга Терницька, Евеліна Бойко та Тетяна Магера провели вишуканий гастрономічний вечір в GastroHub

Майстер-клас «Пташине молоко, зефір і маршмеллоу»
Секрети приготування надзвичайно смачних солодощів можна буде дізнатися на кондитерському майстер-класі 21 жовтня в GastroHub

23.08.2018
«Курс уважного сировара» в GastroHub
На локації GastroHub починається цикл заходів, присвячених сироваріння

Майстер-клас від Еліни Бойко "Вітрина Кондитерської"
На своєму майстер-класі 20 жовтня шоколатье, переможець конкурсу «Шеф-кондитер», організатор Першого в Україні фестивалю макаронс Еліна Бойко познайомить з грамотним вибором кондитерських виробів у вітрині, розповість про правила роботи кондитерського виробництва при складанні меню вітрин з урахуванням сезонності, тематичного наповнення, стандартизації напівфабрикатів, нюанси компоновки виробів на вітринних полках.

20.08.2018
Серед нашого інноваційного обладнання - поповнення!
Нове унікальне обладнання з'явилось в GastroHub завдяки нашим партнерам
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї