Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
18.02.19
Цінителі морепродуктів зібралися на гастровечерю від Дмитра Сапронова та Дениса Отрощенка.
«Риба та морепродукти» - з такою невигадливою назвою пройшов незабутній і вражаючий авторський вечір.
Бізнес-сніданок «Бізнес як система»
Новий формат навчальних заходів для здобувачів в ресторанній сфері з 11 лютого розпочнеться в GastroHub.
04.02.19
Практичний курс «Тверді та напівтверді сири» від Тетяни Дядечко в GastroHub.
Курс для тих, хто любить смачні, якісні та безпечні сири.
28.01.19
У неділю ввечері відбувся дебют молодого шеф-кухаря Данііла Яковенка.
27 січня в GastroHub відбулась авторська вечеря, присвячена морепродуктам.
24 січня відбудеться щомісячний Шефський день.
Цей день буде присвячений овочам, рибі і тайм-менеджменту на кухні ресторану.
25.01.19
«Шефський день. Січень» - done!
Вражаючий шефський день, активний і емоційний відкрив цикл шефських днів 2019-го року.
Особистий досвід сировара: від перших головок до постановки виробництва.
У GastroHub триває цикл навчальних заходів, присвячений сироварінню.
21.01.19
Тетяна Дядечко - засновниця компанії «Коза чка» поділилася досвідом відкриття сироварні в GastroHub.
В рамках «Курсу уважного сировара» відбулася лекція по відкриттю сироварні.
27 січня в GastroHub відбудеться авторська вечеря, присвячена морепродуктам.
Готувати буде шеф-кухар одного з київських ресторанів – Данііл Яковенко.
14.01.19
Нові напрямки і формати в GastroHub.
Сімейні майстер-класи, team-building для англомовних працівників компаній та величезна кількість гастрономічних заходів!
Cheese celebrity evening в GastroHub
Учасники заходу спробують різні види сирів в поєднанні з українським вином.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї