Скоро:
ВСІ ПОДІЇ

Олександр Бражевський. Семінар По Кондитерському Мистецтву.
Шеф-кондитер і шоколатьє Олександр Бражевський, покаже, як приготувати найкращі десерти у Вашому житті!

Майстер-клас "Стейків" з Олексієм Повторейко.
Будемо готувати і дегустувати улюблену класику - рибай, клаб-стейк, ти-боун і портерхаус.

«Азія для початківців: кухня Китаю та В'єтнаму»!
Качка по-пекінськи, домашня локшина, фо бо, спринг-роли та інші рецепти, які ви будете готувати під керівництвом шеф-кухаря!

Український форум для шефів та кухарів - "Справа в птиці"!
На форумі ви дізнаєтеся про величезні можливості приготування страв з птиці на професійній кухні.

Майстер-клас «Хліб на заквасці»
Все про процес виробництва хліба на живий заквасці в пекарні і ресторані!

"Кухня Азії для початківців". Таїланд.
6 годин розповідей про інгредієнті, приготування справжніх страв Таїланду та 12 індівідуальніх місць для роботи.

За традицією, один день на місяць, на нашій локації збираються любителі і професіонали для прокачування себе в кулінарній сфері.

Занурення у світ "Наполеонів" - новий МК у Gastro Hub
13 жовтня у просторі Gastro Hub знову зібралися цінителі...

Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу.
Ви навчитеся основним правилам роботи зі спеціями і будете вміло лавірувати в їх поєднанні.

Наближаються Великодні свята. Тож нагадуємо вам, що у нашому просторі GastroHub ви можете...

Український рибний форум "Справа в рибі"
З 10 по 11 вересня в Gastro Hub відбудеться масштабний рибний форум "Справа в рибі" від навчального центру FONTEGRO

12.12. - Gastro Hub Bakery офіційно відкритий!
Дякуємо нашому партнеру, Profitex, без якого це відкриття не відбулося б!
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї