Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
День відкритих дверей школи «Сучасний сервіс і френд обслуговування».
Бізнес-тренер Олег Онікієнко розповість про методику продажів, основи психології продавця і покупця, а також про те, як домогтися бажаного результату і багато іншого.
1 день - 2 майстер-класи від Дарії Дорошкевич!
«Американський обід» та "Вечеря в Італії" в один день можливо тільки в GastroHub!
7 вересня Аграрний Консультативний Центр Бріджес запрошує Вас відвідати семінар «Все про Сидр», який проведе експерт Гільдії Пенсільванського Сидру - Карла Снайдер.
"Авторський семінар з кондитерського мистецтва"!
Найкращий шоколатьє України приготував найсмачніші десерти.
Чи готові ви і ваша кухня до HACCP? Спікери Владислав Веремеєнко та Владислав Дехтяренко розкажуть про всі тонкощі, щоб ви були готові до будь-якої перевірки!
Кухня Китаю та В'єтнаму в GastroHub!
Качка по-пекінськи, cпрінг-роли, локшина в Гонконгському стилі та багато іншого!
"Особистий бренд" - курс Володимира Дегтярьова!
Володимир Дегтярьов розповість про те, як стати публічною людиною і не пошкодувати про це.
Модуль "Хліб на заквасці" в Gastro HUB Bakery!
Перший захід спільно з Profitex в оновленій студії Gastro HUB Bakery! Було смачно та інформативно!
Курс «Директор ресторану: управління від "А" до "Я"»
Дізнайтеся всі секрети управління ресторанним бізнесом разом з Вітою Дубчак!
5й Всеукраїнський Конкурс Пекарів!
5 гідних суперників будуть боротися за міксер Kitchen Aid та конвекційну піч Apac.
2-го листопада відбувся старт школи "Кухня Азії для початківців"! Перше заняття було присвячено кухні Таїланду.
«СПРАВА В М'ЯСІ». Український форум для шефів і кухарів.
ВСЕ, що ви хотіли знати про м'ясо та навіть більше!
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї