Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

День відкритих дверей школи «Сучасний сервіс і френд обслуговування».

День відкритих дверей школи «Сучасний сервіс і френд обслуговування».

Бізнес-тренер Олег Онікієнко розповість про методику продажів, основи психології продавця і покупця, а також про те, як домогтися бажаного результату і багато іншого.

1 день - 2 майстер-класи від Дарії Дорошкевич!

1 день - 2 майстер-класи від Дарії Дорошкевич!

«Американський обід» та "Вечеря в Італії" в один день можливо тільки в GastroHub!

Семінар «Все про Сидр»!

Семінар «Все про Сидр»!

7 вересня Аграрний Консультативний Центр Бріджес запрошує Вас відвідати семінар «Все про Сидр», який проведе експерт Гільдії Пенсільванського Сидру - Карла Снайдер.

"Авторський семінар з кондитерського мистецтва"!

Найкращий шоколатьє України приготував найсмачніші десерти.

Навчальний модуль

Навчальний модуль "HACCP".

Чи готові ви і ваша кухня до HACCP? Спікери Владислав Веремеєнко та Владислав Дехтяренко розкажуть про всі тонкощі, щоб ви були готові до будь-якої перевірки!

Кухня Китаю та В'єтнаму в GastroHub!

Кухня Китаю та В'єтнаму в GastroHub!

Качка по-пекінськи, cпрінг-роли, локшина в Гонконгському стилі та багато іншого!

"Особистий бренд" - курс Володимира Дегтярьова!

Володимир Дегтярьов розповість про те, як стати публічною людиною і не пошкодувати про це.

Модуль

Модуль "Хліб на заквасці" в Gastro HUB Bakery!

Перший захід спільно з Profitex в оновленій студії Gastro HUB Bakery! Було смачно та інформативно!

Курс «Директор ресторану: управління від

Курс «Директор ресторану: управління від "А" до "Я"»

Дізнайтеся всі секрети управління ресторанним бізнесом разом з Вітою Дубчак!

5й Всеукраїнський Конкурс Пекарів!

5й Всеукраїнський Конкурс Пекарів!

5 гідних суперників будуть боротися за міксер Kitchen Aid та конвекційну піч Apac.

Кухня Таїланду в Gastrohub!

Кухня Таїланду в Gastrohub!

2-го листопада відбувся старт школи "Кухня Азії для початківців"! Перше заняття було присвячено кухні Таїланду.

«СПРАВА В М'ЯСІ». Український форум для шефів і кухарів.

«СПРАВА В М'ЯСІ». Український форум для шефів і кухарів.

ВСЕ, що ви хотіли знати про м'ясо та навіть більше!

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї