ВСІ ПОДІЇ

У GastroHub відбувся майстер-клас з приготування піци для дітей
29 червня у гастропросторі GastroHub пройшов майстер-клас з приготування піци для дітей віком від 7 до 14 років. Захід відбувся за участі шеф-кухаря Сергія Шелестова — фіналіста кулінарного проєкту "МастерШеф".

Олександр Бражевський. Семінар По Кондитерському Мистецтву.
Шеф-кондитер і шоколатьє Олександр Бражевський, покаже, як приготувати найкращі десерти у Вашому житті!
.jpeg)
Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub
20 червня у GastroHub відбувся веселий та смачний майстер-клас для дітей та підлітків — «Мій перший бургер», який став справжньою гастропригодою для юних кулінарів

Майстер-клас "Стейків" з Олексієм Повторейко.
Будемо готувати і дегустувати улюблену класику - рибай, клаб-стейк, ти-боун і портерхаус.
.jpeg)
Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub
10–11 червня у просторі GastroHub відбувся унікальний дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина», який об’єднав професіоналів та гастроентузіастів навколо теми авторських мʼясних страв, технік відкритого вогню та глибокого переосмислення української кухні

«Азія для початківців: кухня Китаю та В'єтнаму»!
Качка по-пекінськи, домашня локшина, фо бо, спринг-роли та інші рецепти, які ви будете готувати під керівництвом шеф-кухаря!
.jpeg)
4 та 5 червня в просторі GastroHub на Ринку «Столичний» пройшов професійний семінар з глибокої заморозки та збереження якості кондитерських виробів, який організувала компанія Zealandia — міжнародний лідер у сфері хлібопекарських інгредієнтів і технологій

Український форум для шефів та кухарів - "Справа в птиці"!
На форумі ви дізнаєтеся про величезні можливості приготування страв з птиці на професійній кухні.

17 червня в студії GastroHub на Ринку «Столичний» відбувся унікальний майстер-клас із кондитерського та шоколадного мистецтва під керівництвом Еммануеля Амона — всесвітньо відомого Maître Artisan Pâtissier та амбасадора шоколаду Luker Chocolate

Майстер-клас «Хліб на заквасці»
Все про процес виробництва хліба на живий заквасці в пекарні і ресторані!

ПОНАД 6 ТИСЯЧ НАЛИСНИКІВ ДЛЯ ЗСУ
Відома шеф-кухарка Тетяна Літвінова разом із командою справжніх патріотів провели благодійний захід «Млинці для ЗСУ»

"Кухня Азії для початківців". Таїланд.
6 годин розповідей про інгредієнті, приготування справжніх страв Таїланду та 12 індівідуальніх місць для роботи.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї